Autohuur

De concurrentie tussen autoverhuurbedrijven is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Bijna dagelijks krijgen we nieuwe – en vaak zeer goede – aanbiedingen. Omdat Does Travel & Cadushi Tours ernaar streeft u het meeste uit deze aanbiedingen te laten halen, zijn de prijzen die we publiceren slechts indicatief.

Afhankelijk van het land en het eiland variëren de prijzen van de goedkoopste, of Mini, klasse en de duurste, of Luxe, klasse tussen USD 30 en USD 180 per dag, exclusief verzekeringen en eventuele lokale belastingen. Onze weektarieven zijn vaak economisch voordeliger.

Geef op het reserveringsformulier uw voorkeursklasse auto aan. Wij presenteren u dan het actuele tarief en de tarieven van alle van toepassing zijnde verzekeringen en gemeentelijke belastingen.

Mocht u een auto willen huren, dan kan dat ook via onze booking engine.

Autoklasse
De klasse waartoe een auto behoort, is gebaseerd op de prijs en de grootte van de auto.
MiniklasseBoek online
1MiniKlasse_FiatPanda-turquoiseIn deze klasse zitten de goedkoopste auto’s. Deze auto’s zijn voornamelijk bedoeld voor gebruik in steden. Voorbeeld auto’s: Fiat Panda, Kia Picanto, Suzuki Alto en Toyota Aygo.
Compact of EconomyklasseBoek online
2CompactEconomyKlasse_Peugeot_208_kleinerDeze klasse omvat de kleinere en goedkopere auto’s. Voorbeeld auto’s: Audi A1, Fiat Punto, Peugeot 206 en Volkswagen Polo.
Compacte MiddenklasseBoek online
3CompactMiddenklasse_Mitsubishi-Lancer-blauw_kleinerDe auto’s in deze klasse zijn kleiner en goedkoper dan die in de middenklasse. Voorbeeld auto’s: Audi A2, Audi A3, Mitsubishi Lance, Peugeot 308 en Volkswagen Golf.
MiddenklasseBook online
4Middenklasse_FordMondeo_wit_kleinerAuto’s in de middenklasse zijn groter dan die in de compacte middenklasse. Voorbeeld auto’s: Audi A4, Audi A5, Opel Vectra en Ford Mondeo.
Executive klasseBoek online
5HogereMiddenklasse_AudiA6_kleinerDeze klasse omvat de grotere en duurdere auto’s. Voorbeeld auto’s: Audi A6, Audi A7, Ford Scorpio en Honda Legend.
Luxe klasseBoek online
6Topklasse_Mercedes-benz-s-class-04-2016_kleinerDeze klasse omvat de duurste, grootste en meest luxueuze auto’s. Voorbeeld auto’s: Audi A8, Mercedes Benz S klasse, Porsche Panamera en Jaguar XJ.