Compleet verzorgde meerdaagse tochten

Keuze uit diverse meerdaagse tochten
Bij ons komt een ieder aan bod. Wij bieden meerdaagse tochten naar verschillende locaties buiten Paramaribo. Hierbij valt te denken aan Brownsberg, Isadou, Danpaati, Blanche Marie Watervallen, Raleighvallen en nog veel meer.

Onvergetelijke ervaringen
Het maakt niet uit voor welke meerdaagse tocht je kiest, wij zorgen ervoor dat je op een onvergetelijke en zorgeloze ervaring terugkijkt. Kies je voor een meerdaagse tocht naar de Brownsberg? Dan kun je een prachtige boswandeling maken, diverse exotische dieren spotten, relaxen bij de adembenemende watervallen en genieten van het prachtige uitzicht over zowel het gebergte als het Afobakka-stuwmeer. Boek jij gauw een van onze meerdaagse tochten?

Wat ons anders maakt
Does Travel & Cadushi Tours is in 1960 opgericht en heeft in de loop der jaren een zeer ruime expertise opgebouwd in de reisbranche. Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen zijn we aangesloten bij verschillende brancheorganisaties, onder andere International Air Transport Association, American Society of Travel Agents, European Tourism Association en Suriname Hotel and Tourism Association.