General

Bij vakantie denkt men aan zee, strand, wuivende palmbomen, leuke winkelstraten gezellige restaurants, maar vooral aan ontspanning en plezier. Als u kiest voor het maken van een cruise, kunt u dit allemaal ervaren. In tegenstelling tot bij een verblijf in een hotel,heeft uw vakantie bij het maken van een cruise een extra dimensie. U vaart namelijk op uw luxe resort en maakt daarbij stops op de mooiste (ei)landen en bezoekt de mooiste steden.

De meeste cruiseschepen zijn heel luxe ingericht met verschillende restaurants, bars, casino’s, zwembaden, jacuzzi, spa, gym, winkeltjes, theater en een bioscoop. In deze omgeving vol luxe wordt u verwend door een groot aantal medewerkers, waarbij de service en de maaltijden werkelijk voortreffelijk is.

U heeft keuze uit verschillende type hutten die werkelijk van alles zijn voorzien. U kunt tegenwoordig wereldwijd bijna overal opstappen op een cruise, maar de populairste bestemmingen zijn toch wel de Caribbean, Alaska en Europa. U kunt uw cruise daarom makkelijk combineren met een verblijf op het vaste land of het nu San Juan is of Miami, alles is mogelijk.

Does Travel & Cadushi Tours kan door haar wereldwijde netwerk in principe alle cruises aanbieden van alle rederijen. Wij hebben een kleine selectie voor u gemaakt uit het aanbod van Carnival Cruise Lines, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, Holland America Line, Disney Cruise Line en Silversea Cruises. Wanneer u een andere rederij wenst, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Available departures

We are sorry, there are no cabins available at this cruise at the moment