FORTALEZA

FORTALEZA

Fortaleza is de hoofdstad van Ceara; jaarrond geniet men hier van de zon en de traditionele noordoostelijke leefwijze. De stad straalt de energie uit van Forró, de regionale traditionele muziek, welke steeds weer te horen is in restaurants, bars en in het nachtleven, maar tevens in de hotels. De inwoners van Fortaleza staan bekend om hun indrukwekkende vriendelijkheid en gastvrijheid. De stad houdt met trots bepaalde tradities in ere en zo kunt u iedere middag ervaren hoe de ‘Jangada’ visser zijn vangst van die dag uitlaadt. Fortaleza beschikt over ruim 25 km aan ongerepte stranden, waar bezoekers heerlijk kunnen zwemmen, zoals de stranden Praia do Futuro en Jericoacoara. Door de combinatie van ongerepte natuur en goede, moderne infrastructuur met verfijnde toeristische faciliteiten en geweldige service, is Fortaleza een moderne stad, die graag bezocht wordt door Braziliaanse en Latijns Amerikaanse bezoekers.

$225,-

Bevolking
2.447 miljoen 
Taal Portugees
Munteenheid
Braziliaanse real (BRL) 
Visum vereist
www.visum.nl
Vaccinatie(s)
ja
Voltage 127/220 V
Verkeer Rechtsrijdend verkeer


Algemene informatie Brazilie

Bij Brazilië denken veel mensen direct aan voetbal. Brazilië ligt in Zuid Amerika, is het grootste land van Zuid Amerika en een van de grootste landen ter wereld. Brazilië grenst aan Suriname, Guyana, Venezuela, Colombia, Peru, Bolivia, Paraguay, Argentinië en Uruguay.

Op 500 kilometer van de kust ligt archipel Fernando de Noronha dat ook deel uitmaakt van Brazilië. Brazilië is een bergachtig land met als hoogste punt de Pico da Neblina in het Amazonegebied met een hoogte van 3000 meter. Het Nationaal park Iguaçu is een groot natuurpark in het zuidwesten van de Braziliaanse staat Paraná, vlak bij het

drielandenpunt tussen Brazilië, Argentinië en Paraguay, waar de rivieren Paraná en Iguaçu samenvloeien, hier vindt u ook de wereldberoemde Iguaçu Watervallen. Indrukwekkend is de zogenaamde Duivelskeel Waterval, een bijna cirkelvormige waterval van 80 meter hoog. Rondom de waterval is er een groot subtropisch regenwoud met meer dan 2750 plantensoorten. Om alle bezienswaardigheden van dit imposante land te zien, raden wij u aan een rondreis samen te stellen.

Video

Comfort Hotel Fortaleza

Comfort Hotel Fortaleza

FORTALEZA
Het Comfort Hotel Fortaleza is ideaal gelegen direct aan het Meireles strand en dichtbij diverse toe
Meer informatie
Gran Marquise Hotel

Gran Marquise Hotel

FORTALEZA
Gelegen aan Beira-Mar Avenue en aan het Mucuripe strand, het vijf sterren Gran Marquise Hotel is ges
Meer informatie
Holiday Inn Fortaleza

Holiday Inn Fortaleza

FORTALEZA
Het Holiday Inn is gelegen aan het Iracema strand, op 5 minuten afstand van het belangrijkste cultur
Meer informatie
Othon Palace Fortaleza

Othon Palace Fortaleza

FORTALEZA
Het Othon Palace Fortaleza is een heel nieuwe luxe hotel, direct gelegen aan het strand en aan de Be
Meer informatie
Villa Mayor Fortaleza

Villa Mayor Fortaleza

FORTALEZA
Het Villa Mayor is het eerste themahotel in Fortaleza door zijn eigen architectuur en ontwerp. Voor
Meer informatie

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.

Transfers Brazilië – Fortaleza

Transfers Brazilië – Fortaleza