RIO DE JANEIRO

RIO DE JANEIRO

Tot 1960 was Rio de Janeiro de hoofdstad van Brazilië. Rio Janeiro is wereldwijd bekend vanwege het adembenemende landschap gelegen tussen de weelderige groene bergen en het kristalheldere blauwe zeewater. Rio is een van de meest culturele en economische steden in Brazilië en beschikt over de meest bekende toeristische attracties zoals de Pão de Açúcar, Corcovado en de prachtige stranden van Copacabana en Ipanema. Deze bruisende stad zit vol ritme en de lokale bevolking, de Cariocas, staat bekend om haar zorgenloze leefwijze en charme. Of u nu het carnaval wilt beleven, wilt relaxen in een verbluffend mooie natuurlijke omgeving of wilt genieten van alle luxe die deze internationale stad te bieden heeft, in Rio de Janeiro kan dit allemaal!

$393,-

Bevolking
6.32 miljoen
Taal Portugees
Munteenheid
Braziliaanse real (BRL) 
Visum vereist
www.visum.nl
Vaccinatie(s)
ja
Voltage 127/220 V
Verkeer Rechtsrijdend verkeer


Algemene informatie Brazilie

Bij Brazilië denken veel mensen direct aan voetbal. Brazilië ligt in Zuid Amerika, is het grootste land van Zuid Amerika en een van de grootste landen ter wereld. Brazilië grenst aan Suriname, Guyana, Venezuela, Colombia, Peru, Bolivia, Paraguay, Argentinië en Uruguay.

Op 500 kilometer van de kust ligt archipel Fernando de Noronha dat ook deel uitmaakt van Brazilië. Brazilië is een bergachtig land met als hoogste punt de Pico da Neblina in het Amazonegebied met een hoogte van 3000 meter. Het Nationaal park Iguaçu is een groot natuurpark in het zuidwesten van de Braziliaanse staat Paraná, vlak bij het drielandenpunt tussen Brazilië, Argentinië en Paraguay, waar de rivieren Paraná en Iguaçu samenvloeien, hier vindt u ook de wereldberoemde Iguaçu Watervallen. Indrukwekkend is de zogenaamde Duivelskeel Waterval, een bijna cirkelvormige waterval van 80 meter hoog. Rondom de waterval is er een groot subtropisch regenwoud met meer dan 2750 plantensoorten. Om alle bezienswaardigheden van dit imposante land te zien, raden wij u aan een rondreis samen te stellen.

Video

Hotel Aeroporto Othon

Hotel Aeroporto Othon

RIO DE JANEIRO
Gelegen in een buitenwijk, maar wel in het financiële centrum van Rio de Janeiro, met Sugar Loaf en
Meer informatie
Mirador Rio Hotel

Mirador Rio Hotel

RIO DE JANEIRO
Slechts drie blokken verwijderd van het strand, maakt het Mirador een perfecte locatie voor zowel to
Meer informatie

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.

Transfers Brazilië – Rio de Janeiro

Transfers Brazilië – Rio de Janeiro