SÃO PAULO

SÃO PAULO

Sao Paulo is de meest dynamische economische stad midden in Latijns Amerika. Hoewel bekend om de etnische verscheidenheid en drukke leefwijze, biedt Sao Paulo toch ook uitstekende mogelijkheden om te ontspannen gedurende de dag en avond. Sao Paulo heeft vele attracties van culture tours tot winkelen. Ook op culinair gebied heeft Sao Paulo veel te bieden en wordt deze stad gezien het grootste en meest gastronomische centrum van het land. Het nachtleven van Sao Paulo is vooral erg levendig door de vele bars, restaurants en verschillende nachtclubs. Tot slot biedt Sao Paulo geweldige hotels met een hoog serviceniveau.

$275,-

Bevolking
11.32 miljoen 
Taal Portugees 
Munteenheid
Braziliaanse real (BRL)
Visum vereist
www.visum.nl
Vaccinatie(s)
ja 
Voltage 127/220 V
Verkeer Rechtsrijdend verkeer


Algemene informatie Brazilie

Bij Brazilië denken veel mensen direct aan voetbal. Brazilië ligt in Zuid Amerika, is het grootste land van Zuid Amerika en een van de grootste landen ter wereld. Brazilië grenst aan Suriname, Guyana, Venezuela, Colombia, Peru, Bolivia, Paraguay, Argentinië en Uruguay.

Op 500 kilometer van de kust ligt archipel Fernando de Noronha dat ook deel uitmaakt van Brazilië. Brazilië is een bergachtig land met als hoogste punt de Pico da Neblina in het Amazonegebied met een hoogte van 3000 meter. Het Nationaal park Iguaçu is een groot natuurpark in het zuidwesten van de Braziliaanse staat Paraná, vlak bij het

drielandenpunt tussen Brazilië, Argentinië en Paraguay, waar de rivieren Paraná en Iguaçu samenvloeien, hier vindt u ook de wereldberoemde Iguaçu Watervallen. Indrukwekkend is de zogenaamde Duivelskeel Waterval, een bijna cirkelvormige waterval van 80 meter hoog. Rondom de waterval is er een groot subtropisch regenwoud met meer dan 2750 plantensoorten. Om alle bezienswaardigheden van dit imposante land te zien, raden wij u aan een rondreis samen te stellen.

Video

Bleu Tree Premium Paulista

Bleu Tree Premium Paulista

SÃO PAULO
Het hotel is direct gelegen naast het Museum of Art in Sao Paulo en op loopafstand van Paulista Aven
Meer informatie
Golden Tulip São Paulo Jardins

Golden Tulip São Paulo Jardins

SÃO PAULO
Golden Tulip São Paulo Jardins is gelegen in een rustige en nette buurt, op 10 minuten loopafstand v
Meer informatie
TRYP São Paulo Higienópolis Hotel

TRYP São Paulo Higienópolis Hotel

SÃO PAULO
Het TRYP São Paulo Higienópolis Hotel is gelegen in een zakelijke en commerciële omgeving. Zakelijke
Meer informatie

Unfortunately there are no cruise offers at this location at the moment.

Transfers Brazilië – Saõ Paulo

Transfers Brazilië – Saõ Paulo