General

Rondreis Canada • 8 dagen / 7 nachten
vanuit Paramaribo v.a. USD 2395

Reisdatum: 12 t/m 19 september 2019

WEES ER SNEL BIJ, BEPERKT AANTAL PLAATSEN

• Toronto 2 nachten • Niagara Watervallen 1 nacht • Kingston 1 nacht • Montreal 1 nacht • Quebec 1 nacht • Ottowa 2 nachten

Prijs:
3-persoonskamer USD 2395 per persoon o.b.v. 3 personen
2-persoonskamer USD 2495 per persoon o.b.v. 2 personen
1-persoonskamer USD 3095 per persoon
kinderkorting op aanvraag
Duur: 8 dagen
Inclusief: retourvlucht Paramaribo/Toronto via Port of Spain met Caribbean Airlines, alle luchthavenbelastingen, alle transfers airport/hotel v.v., 7 nachten verblijf in goede middenklasse hotels o.b.v.logies met ontbijt, alle taxes, alle vervoer per luxe touringcar, excursies volgens programma en entreegelden tenzij anders vermeld met engels sprekende gids, reisleiding vanaf Suriname, gratis reisgids
Exclusief: visumkosten (bij de visumaanvraag wordt u bijgestaan door de reisadviseurs van Does Travel & Cadushi Tours), overige maaltijden, uitgaven van persoonlijke aard en fooien, eventuele hotelovernachting in Port of Spain op de terugreis (niet verplicht, wordt wel aanbevolen), eventueel vervoer naar Zanderij, reis-en annuleringsverzekering (sterk aanbevolen, beschikbaar bij de reisadviseurs van Does Travel & Cadushi Tours)

In 2018 organiseerde Does Travel & Cadushi Tours voor de eerste keer een grote rondreis naar Canada. Het was een daverend succes. Ook in 2019 organiseert Does Travel & Cadushi Tours de ‘Grand’ Rondreis naar Canada, op Rusland na het grootste land ter wereld. De naam Canada is afgeleid van het Indiaanse woord Kanata wat nederzetting betekent. Ottawa is de hoofdstad van Canada. Canada heeft als grote attractie natuurlijk de Niagara Watervallen, die aan de Canadese kant nog indrukwekkender zijn dan aan de Amerikaanse kant. Andere bezienswaardigheden zijn de CN Tower en het grote Eaton Center in Toronto, een van de grootste winkelcentra in Noord-Amerika.

NIAGARA WATERVALLEN
De Niagara Watervallen behoren tot de grootste en bekendste watervallen ter wereld. De Waterval bestaat uit 3 delen: De Bridal Veil Falls,de American Falls en de Horseshoe Falls.

TORONTO
Toronto is de grootste stad van Canada en de hoofdstad van de provincie Ontario. In 2018 had de stad een inwonersaantal van 2,9 miljoen waarmee het de vierde stad van Noord Amerika was na Mexico-stad, New York en Los Angeles.

MONTREAL
Montreal is de grootste stad van de provincie Quebec en na Toronto de grootste stad van Canada. In Montreal wonen ongeveer 1,7 miljoen mensen.

QUEBEC
Quebec is een provincie van Canada met als hoofdstad Quebec. De provincie telt iets meer dan 8 miljoen inwoners.

KINGSTON
Ligt in de Canadese provincie Ontario en aan de oostkant van het Ontariomeer,waar de Saint Lawrencerivier in het meer uitmondt en de streek van de 1000 Islands.

OTTAWA
Ottawa is de hoofdstad van Canada en ligt aan de gelijknamige rivier in het zuidoosten van de provincie Ontario tegen de grens van de provincie Quebec. De stad telt rond de 900.000 inwoners.

Programma
DAG 1 Vandaag begint u aan de ‘Grand’ Canada Rondreis. U vertrekt vanuit Suriname met Caribbean Airlines via Port of Spain (Trinidad) naar Toronto. Aankomst in Toronto, transfer naar het hotel waar u een nacht verblijft.
DAG 2 Vandaag maakt u kennis met de wereldberoemde Niagara Watervallen waar u bij aankomst een cruise zal maken. Na de cruise heeft u de mogelijkheid om te shoppen of wat te eten. ’s Avonds wordt u naar uw hotel gebracht in de buurt van de Niagara Watervallen waarna u zelf een bezoek kunt brengen aan de vele attracties in de omgeving
DAG 3 Na het ontbijt vertrekt u naar Kingston. Een stad in de provincie Ontario aan de oostkant van het Ontariomeer. Bij aankomst wordt u naar uw hotel gebracht, ’s avonds bent u vrij.
DAG 4 Na het ontbijt vertrekt u voor het maken van de bekende 1000 Islands cruise aan boord van de Rockport cruises. Na de cruise heeft u de tijd om te lunchen en daarna vertrekt u richting Montreal. Sightseeing tour in Montreal o.a. City Hall, Olympic park, St Joseph’s Oratory, the top of Mount Royal, Old Port, Jack Cartier square en the Basilica of Notre Dame. De overnachting vindt plaats in Montreal.
DAG 5 Vandaag vervolgen wij onze reis met een sightseeing tour naar o.a. Habitat 67, Place d’Armes, Place Bonaventura en China Town. U kunt lunchen in de ’Underground City’. Na de lunch vertrekt u naar Quebec waar de overnachting plaatsvindt.
DAG 6 Na het ontbijt sightseeing tour naar Latin Quarter, Plains of Abraham, world famous Château Frontenac, Parliament Building, Place Royal en de Citadelle. Daarna vertrekt u naar Ottawa waar u overnacht.
DAG 7 Na het ontbijt city sightseeing Royal Canadian Mint, National Byward Market, Hotel Laurier, Rideau Canal, Parliament Hill & Notre-Dame Cathedral. In de middag vertrekt u naar Toronto waar de overnachting plaatsvindt.
DAG 8 City tour in Toronto inclusief Downtown, CN Tower, Eaton Center. Vertrek naar de airport voor uw terugreis naar Suriname via Port of Spain. In Port of Spain kan Does Travel & Cadushi Tours desgewenst ook een hotel voor u reserveren (niet inbegrepen in de prijs), waar u even kunt uitrusten voordat u begint aan uw terugreis naar Suriname.

Reserveer

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment