General

ONE DAY TOURS

Havana Half Day City Tour
Prijs: v.a. USD 27 per persoon
Duur: 4 uur
Inclusief: vervoer van en naar het hotel en gids

Havana 2-Hour Classic American Car Tour
Prijs: v.a. USD 87 per persoon
Duur: 2 uur
Inclusief: auto met chauffeur, cocktail drankje in hotel Nacional

Vinales Valley Full Day Tour From Havana
Prijs: v.a. USD 75 per persoon
Duur: 5 uur
Inclusief: transfers en gids


MUTLI-DAYS TOURS

8-Daagse rondreis vanuit Havanna
Cuba behoort tot een van de meest opwindendste eilanden in de Caribbean. Waar andere eilanden een of twee belangrijke attracties hebben, bijvoorbeeld het strand en een of twee historische monumenten, daar heeft Cuba het allemaal: woeste bergachtige landschappen, ongerepte valleien, betoverende vergezichten en uitgestrekte gebieden van suikerriet- en tabakplantages, zeven bijzondere steden met een rijke historie vanuit de 15e eeuw, een fantastische verscheidenheid aan flora en fauna, een aantal van ’s werelds mooiste stranden bovenal Cuba’s grootste rijkdom: haar lokale bevolking. Cubanen zijn erg gastvrij en enthousiast, beleefd en maken – zacht gezegd – graag plezier. Nergens anders binnen de Caribbean vindt u zo’n betoverende combinatie van eindeloze palmenstranden, koloniale erfenis, Latijns Amerikaanse cultuur, spectaculair landschap, een rijkdom aan verschillende wilde dieren en vogels en de meest vriendelijke bevolking, wiens passie voor muziek en dans legendarisch te noemen is. De unieke achtergrond van dit tropische paradijs is dat Cuba nog steeds sterk socialistisch is en deze combinatie zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Prijzen vanaf in USD per persoon
2 – 3 pers. in gewone auto: $ 1205 1 mei t/m 31 okt / $ 1285 3 jan t/m 30 apr & 1 nov t/m 21 dec
2 – 3 pers. in klassiek auto: $ 1295 1 mei t/m 31 okt / $ 1380 3 jan t/m 30 apr & 1 nov t/m 21 dec
4 – 5 pers. in VAN: $ 1140 1 mei t/m 31 okt / $ 1225 3 jan t/m 30 apr & 1 nov t/m 21 dec
6 – 8 pers. in VAN/minibus: $ 1040 1 mei t/m 31 okt / $ 1120 3 jan t/m 30 apr & 1 nov t/m 21 dec
Toeslag 1-persoonskamer: $ 160 1 mei t/m 31 okt / $ 165 3 jan t/m 30 apr & 1 nov t/m 21 dec
Duur: 8 dagen / 7 nachten
Inclusief: verblijf in hotels, casas en budget hotels op basis van logies met ontbijt; alle genoemde excursies TENZIJ vermeld als OPTIONEEL; alle entreegelden naar alle genoemde musea en bezienswaardigheden; entreegelden (cover) bij Casa de la Trova; alle genoemde maaltijden tijdens de reis; 5 dagen/4 nachten privé chauffeur met auto/VAN
Exclusief: tips en persoonlijke uitgaven; drankjes tenzij inbegrepen in cover charge; vliegticket Paramaribo/Havana v.v. ; toeristenkaart verkrijgbaar bij Does Travel & Cadushi Tours

Programma

Dag 1: Aankomst Havana airport alwaar onze vertegenwoordig(st)er u zal verwelkomen. Vervolgens brengen zij u naar Uw taxi die u naar uw hotel of Casa privada vervoert.

Dag 2: Na ontbijt wordt u opgehaald voor een excursie in klassieke auto door Havana, u rijdt via de Malecon en the 5th avenue naar Jaimanitas, een buurt die geheel versierd werd door een artiest met mozaiek, vervolgens rijden wij naar Cementerio Colon, begraafplaats daterend uit de tijd van Columbus en vervolgens naar Plaza de la Revolucion en callejon de Hamel, een door santeria artiest beschilderde steeg. Vervolgens rijden wij terug naar Habana Vieja het historische centrum alwaar u een orientatie wandeling heeft met een gids, bedoeling is u wegwijs te maken zodat u later op eigen gelegenheid die dingen kan bezoeken die u wil zien. Vervolgens lunch in la Imprenta en middag vrij.

Dag 3: Vanaf vandaag heeft u een auto met chauffeur tot Uw beschikking, u wordt opgehaald bij het hotel en vertrekt dan richting Viñales. Aldaar bezoeken wij de mural de la Prehistoria een beschilderde berg, vervolgens de Cueva del Indio waar wij een boottochtje maken in een ondergrondse rivier. Wij gebruiken de lunch in een typisch agro-eco restaurant El Paraiso. Andere bezoeken die wij doen zijn een Vega de Tabaco (waar je uitleg krijgt van het hele proces van zaadje tot sigaar), de mirador van Los Jazmines om vervolgens door te rijden naar Soroa waar wij de orchideeëntuin bezoeken om te eindigen in Las Terrazas bij ons hotel in de bergen. Las Terrazas is het gebergte Sierra del Rosario, dit is gedurende eeuwen voor de koffie aanplant gebruikt en dit heeft de wereld biosfeer aangetast en in 1968 is men begonnen met de herbebossing om het in originele staat terug te brengen.

Dag 4: Na het ontbijt maakt u een wandeling (excursie Serafina) door de natuur om te genieten van ruïnes, flora & fauna. Bij terugkeer lunch in typisch restaurant Casa del Campesino. Na de lunch bezoek aan huis van Polo Montanez, een zeer bekende Cubaanse musicus die helaas 3 jaar na zijn ontdekking is overleden bij een auto ongeluk.

Dag 5: Na het ontbijt vertrek naar Santa Clara de stad van Che Guevarra, hier brent u een bezoek aan het mausoleum van Che Guevarra de historische stad, lunch in lokaal restaurant en vervolgens door naar Trinidad via Manaca Iznaga uitkijktoren en suikerriet valley. ’s Avonds brengt u een bezoek aan de casa de la Trova voor live muziek en dans. (380 kms)

Dag 6: Na het ontbijt gaat u naar het stadscentrum, u bezoekt de plaza Mayor, het museum van de Romantiek, de Kathedraal, wij wandelen door de steegjes en de handicraft stands, wij drinken een typisch drankje in bar Canchanchara.

Dag 7: Na ontbijt (vroeg) vertrek naar de El Nicho watervallen, wandeling met lokale gids en tijd om te genieten in het water onder de watervallen. Lunch in lokaal restaurant en vervolgens door naar Cienfuegos, kort bezoek aan Teatro Tomas Terry en Palacio del Valle en terug naar Havana. Aankomst late namiddag.

Dag 8: Vrije dag tot vertrek van transfer naar luchthaven Havana. (25 kms)


OOK 12-, 14- en 16-DAAGSE PRIVE RONDREIZEN

SPECIALE TARIEVEN VOOR GROEPEN


Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment