General

ONE DAY TOURS

Kuala Lumpur Stadstour Ter Kennismaking
Prijs: v.a. USD 39 per persoon
Duur: 3 hours
Inclusief: Engelse gids en chauffeur

Ontdek de spannende bezienswaardigheden van de stad. Bekijk de pracht van de King’s Palace en passeer het imposante parlementsgebouw. Deel het roemrijke verleden in het Nationaal Museum. Bezoek het Nationaal Monument bij Lake Garden. Passeer vervolgens de Nationale Moskee en het treinstation en maak een fotostop op Het Onafhankelijkheidsplein en geniet van een intrigerende rondrit door Chinatown. Tot slot bezoekt u de KL Toren bekend als de ‘Menara Kuala Lumpur’ hoogste Communicatie Toren in Zuidoost-Azië. Vanaf de KL Toren heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de stad en de Petronas Twin Torens. Deze laatste torens blijven de hoogste twin torens in de wereld.

Kuala Lumpur Toren & Aquarium – Het Ultieme Onderwateravontuur
Prijs: v.a. USD 84 per persoon
Duur: 3 uur
Inclusief: Engelse gids en chauffeur

Gelegen aan Bukit Nanas, wordt Menara Kuala Lumpur gebouwd op 421 meter hoogte. U kunt genieten van een adembenemend zicht over de stad, door de ogen van een vogel, vanaf de het observatieplatform. Geniet van de dagelijkse Cultural Show in het Amfitheater als ook gratis toegang tot MKL – Bukit Nanas Board Walk. De volgende halte is bij Aqua KLCC – een oceaan van ontdekking in het hart van de stad, die een aantal van de meest fascinerende onderwaterlevens uit Maleisië en wereldwijd laat zien. De laatste stop is bij Petronas Twin Tower voor een fotomoment.

De Landelijke Kant Van Kuala Lumpur
Prijs: v.a. USD 39 per persoon
Duur: 3 uur
Inclusief: Engelse gids en chauffeur

Deze prachtige educatieve tour toont de landelijke omgeving van Kuala Lumpur. Het biedt u een inzicht in enkele van Kuala Lumpurs belangrijkste economische activiteiten. Bezoek een tinnen-waren demonstratiecentrum en batikfabriek om het productiemechanisme te ontdekken. Klim vervolgens 272 stappen om bij het koele interieur van de Batu Caves te komen en geniet van het natuurwerk.

Kuala Lumpur Lake Garden Ervaring
Prijs: v.a. USD 57 per persoon
Duur: 3 uur
Inclusief: Engelse gids en chauffeur

Terug naar de natuur! Bezoek de Orchideeën tuin waar u meer dan 800 soorten exotische Maleisische orchideeën vindt. In het weekend wordt deze tuin omgetoverd tot een mooie orchidee-bazaar. Bekijk de Hibiscus Garden, die meer dan 500 variëteiten toont van zeldzame en exotische bloesems, variërend van verscheidenheid van een blaadje tot aan variatie in meerdere bloemblaadjes in een rel van kleuren en tinten! Vervolgens gaat u naar de Bird Park, ‘s werelds grootste inloop vrije vlucht volière. Een aantal van ‘s werelds meest exotische soorten van onze fijne gevederde vrienden sieren het prachtige landschap van deze volière.

Culturele Avondtour Kuala Lumpur
Prijs: v.a. USD 75 per persoon
Duur: 3 uur
Inclusief: diner en show, Engelse gids en chauffeur

Deze avondtour brengt u naar de open lucht bazaar van Chinatown, een Hindoe-tempel en een uitgebreid buffet met Maleise gerechten onder het genot van een culturele show. In de Sri Maha Mariamman-tempel ervaart u de geur van brandend jasmijn, onophoudelijke zingende Hindoe priesters, ingewikkeld gesneden goden en de mystieke aura combineert een blijvende indruk van deze regio. In de Open Air Bazaar Chinatown maakt u een wandeling door deze avondmarkt, waar de lokale bevolking druk onderhandelt over koopwaren verspreid door de straten. Later bezoekt u een Maleis Restaurant voor een dinerbuffet met een cultureel optreden van de Maleisische dansen.
NB: Kledingvoorschrift: casual toegestaan, maar geen korte broek en mouwloze blouse.

Kuala Lumpur Panorama Tour
Prijs: v.a. USD 113 per persoon
Duur: 3 uur
Inclusief: diner, Engelse gids en chauffeur

Begin uw avond met een bezoek aan de Centrale Markt, waar u de kans krijgt om Maleisisch handwerk te kopen en waar u binnen loopafstand bent van Chinatown – bekend als toevluchtsoord voor koopjesjagers. Ga verder naar de 421m hoge KL Tower – de hoogste communicatietoren in Azië. Geniet van een uitgebreid dinerbuffet van westerse en lokale gerechten in het ronddraaiende restaurant en geniet tegelijkertijd van een adembenemend uitzicht op de skyline van de stad bij avond.
NB: Kledingvoorschrift: casual toegestaan, maar geen korte broek en mouwloze blouse.

Kuala Lumpur: Putrajaya Tour
Prijs: v.a. USD 54 per persoon
Duur: 5 uur
Inclusief: Engelse gids en chauffeur

Putrajaya ligt ongeveer 25 kilometer ten zuiden van Kuala Lumpur en heeft een oppervlakte van 4.581 hectare. Ongeveer 40% van de omgeving is een natuurlijke omgeving. Weelderig groen en botanische tuinen liggen verspreid over het landschap, versterkt door grote wateren. Tijdens de rit passeert u het regeringsgebouw en een gemaakt meer van 400 hectare. Bezoekt u ook de Putra Moskee op Putra Plein en maakt u een fotostop bij Putra Bridge.

Kuala Lumpur ‘Shop ‘till you drop’ Tour
Prijs: v.a. USD 59 per persoon
Duur: 6 uur
Inclusief: Engelse gids en chauffeur

De tour start dagelijks om 10.00 uur. Kuala Lumpur is hard op weg een van de populairste winkelbestemmingen in de regio te worden. U wordt meegenomen naar de onderstaande winkelcentra, die alle gelegen zijn binnen de drukke kosmopolitische stad. In de ochtend zult u worden afgezet bij de winkelbestemming van uw keuze en in de avond wordt u weer opgehaald.

Winkelbestemmingen:
  • Bukit Bintang Plaza / Sungei Wang Plaza
  • Lot 10 / Starhill Winkelcentrum / Pavilion Kuala Lumpur
  • Central Market / Chinatown
  • Suria KLCC
  • Sunway Pyramid Shopping Mall
  • The Mines Winkelbeurs
  • Mid Valley Megamall / The Gardens at Mid Valley
  • 1 Utama Winkelcentrum / The Curve

Kuala Lumpur Genting Highlands Tour
Prijs: v.a. USD 83 per persoon
Duur: 8 uur
Inclusief: Engelse gids en chauffeur

Op een uur rijden van de stad treft u Genting Highlands Resort, dat wordt beschouwd als het meest ontwikkelde resort tussen de verschillende bergplaatsen van Pahang. Bij Genting wilt u misschien uw geluk beproeven in het internationale klasse casino, een boot roeien, een rondje golf spelen op de 18-holes golfbaan of gewoon ontspannen en uzelf onderdompelen in de ongerepte omgeving.

Kuala Lumpur Historische Malacca Tour
Prijs: v.a. USD 110 per persoon
Duur: 8 uur
Inclusief: Engelse gids en chauffeur

Deze tour belicht de meest historische stad in Maleisië. U bezoekt de volgende bezienswaardigheden:
Het Stadthuys: Het werd gebouwd in 1650 als de officiële residentie van de Nederlandse gouverneur. Het herbergt nu het Etnografisch Museum. U ziet traditionele bruidskostuums en overblijfselen uit het verleden.
Christ Church: Gebouwd in 1753, het Christ Church getuigt van de Nederlandse architectuur. Let u op de kerkbanken en de plafondbalken; deze werden gebouwd zonder steunen.
St Paul’s Church: Gebouwd door een Portugese hoofdstad genaamd naar Duarte Coelho. De kapel is door de Nederlanders veranderd in een begraafplaats voor hun nobele doden en zij hernoemden de kerk tot St Paul’s Church. St Franciscus Xaverius werd kort opgenomen in het open graf in 1553, voordat hij werd verscheept naar Goa, India.
Porta de Santiago: Ook bekend als een A’Famosa, de vesting werd gebouwd door de Portugezen om hun positie te verdedigen tegen indringers. Echter, wanneer de Nederlander Malacca binnenvielen, liep de vesting ernstige schade op en de Nederlanders hebben later vernietigd wat was overgebleven van de muren. Dus alles wat nu nog over is, is de ingang tot wat ooit een imposante structuur was die de stad verdedigde tegen aanvallen.

Kuala Lumpur Sunway Lagoon Tour
Prijs: v.a. USD 137 per persoon
Duur: 8 uur
Inclusief: toegangsbewijs tot het Themapark Sunway Lagoon, Engelse gids en chauffeur

U wordt opgehaald en gebracht naar Sunway Lagoon Themapark. Geniet van de verscheidenheid tijdens de rit en geniet van een spetterend tijd in het waterpark voordat u terugkeert naar het hotel in de avond.
NB: Het Themapark Sunway Lagoon is gesloten op dinsdag, behalve in Maleisische schoolvakanties.

Kuala Lumpur Kuala Selangor Vuurvliegjes Tour
Prijs: v.a. USD 114 per persoon
Duur: 7 uur
Inclusief: diner, Engelse gids en chauffeur

Bezoek de Melawati Hill, vanwaar u een panoramisch uitzicht ervaart over de monding van de rivier Selangor, de kustlijn en het Natuurpark – een populaire plaats voor het spotten van vogels. Geniet van een diner bij een lokaal zeevruchtenrestaurant. Vervolgens gaat u naar Kampung Kuantan voor een boottocht om onderweg naar de duizenden vuurvliegjes te kijken die de bomen langs de oevers verlichten.

Kuala Lumpur Tour Olifanten Toevluchtsoord – Kuala Gandah
Prijs: v.a. USD 112 per persoon
Duur: 8 uur
Inclusief: Engelse gids en chauffeur

We rijden door de schilderachtige jungle en oliepalmplantages om het Aboriginal-dorp te bereiken en hun levensstijl te zien. De Aboriginals hebben een nomadische levensstijl en hun gewoonten en tradities zijn intrigerend. Na het fotomoment gaan we naar het olifanten toevluchtsoord om een video te bekijken van de instandhouding en de verplaatsing van olifanten. Hierna volgt de voedertijd voor de olifanten.

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment