General

Dagtocht Berg en Dal

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Een dagje weg
Als je op vakantie in Suriname bent en graag een dagje van de mooie Surinaamse natuur wilt genieten, kun je dat het beste doen bij het Bergendal Eco & Cultural River Resort. Ook als het ongepland is en je toevallig langsrijdt, kun je gerust binnenstappen. Het Bergendal Eco & Cultural River Resort is de perfecte plek voor het ondergaan van een tropische ervaring. Geniet tijdens je bezoek van een overheerlijke lunch, diner of snack in het Kiskadee Restaurant of doe gewoon mee met een van de activiteiten bij het Bergendal Adventure Centre.

Of overnachting?
Voor degenen die genoeg tijd hebben is een overnachting sterk aan te raden. Je bevindt je dan wel middenin de jungle, maar Bergendal Eco & Cultural River Resort biedt de luxe van een ressort. Je kunt kiezen tussen lodges met uitzicht op de rivier, een panorama-uitzicht en lodges met uitzicht over het bos. Al met al een ongeëvenaarde tropische ervaring.

Brede ervaring
Sinds de oprichting in 1960 heeft Does Travel & Cadushi Tours een brede ervaring opgebouwd in de reiswereld, of het nu gaat om binnenlandse of buitenlandse reizen. Aarzel niet langer en neem dus gerust contact met ons op voor het boeken van elke gewenste reis.

Duur: 9 uur
Inclusief: vervoer per minibus of personenauto, gids, entree, 2 excursies o.a.kabelbaan en kajakken


icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Berg en Dal, Suriname

Bergendal Eco & Cultural River Resort, Suriname