General

Dagtocht Brownsberg

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Brownsberg dagtour
Wil je voor een dagje naar het binnenland en optimaal genieten van de schoonheid van Suriname? Wat dacht je dan van een dagje Brownsberg? De gemiddelde reistijd van Paramaribo naar Brownsberg bedraagt 150 minuten. Vind je het vermoeiend om binnen één dag Brownsberg te verkennen? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een meerdaagse tour om op je gemak al het mooie van Brownsberg te zien.

Volop avontuur
De Brownsberg zal je niet teleurstellen als je avontuurlijk ingesteld bent. Het is een waar Eldorado voor de avonturiers onder ons. Maak een boswandeling en spot diverse exotische dieren. Of bezoek de adembenemende watervallen, ga eronder zitten en laat het water lekker op je neerkomen. Vanaf het plateau van de Brownsberg heb je overigens een prachtig uitzicht over het van Blommenstein-stuwmeer dat qua grootte zich kan meten met de provincie Utrecht.

Brede ervaring
Sinds de oprichting in 1960 heeft Does Travel & Cadushi Tours een brede ervaring opgebouwd in de reiswereld. Zowel op het gebied van buitenlandse reizen als binnenlandse trips hebben wij onszelf ontwikkeld, zijn dus van vele markten thuis en in staat de kwaliteit van onze diensten te waarborgen. Het maakt voor ons niet uit met welke wensen je bij ons aanklopt en we zijn tevens 24 uur per dag bereikbaar.

Duur: 10 uur
Inclusief: vervoer per minibus, gids, entree, lunch, water en sap


icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME

  • 1 persoon USD 135 per persoon
  • 2 personen USD 90 per persoon
Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Brownsberg

Stone Island