General

Dagtocht: Kinder Tour

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Tijdens deze tour staat het plezier van uw kinderen centraal. Allereerst bezoekt u de enige dierentuin in Suriname, de Paramaribo Zoo. Naast vele verschillende dieren is hier eveneens een leuke speeltuin aanwezig waarin de kinderen zich prima kunnen vermaken. Daarna gaat de reis verder richting het kindvriendelijke recreatiepark Colakreek. Naast het natuur educatiecentrum waar de kinderen veel kunnen leren over de savanne is dit de uitgesproken bestemming voor waterpret. Spartelen in het koele water, glijden van een van de vele glijbanen, kastelen bouwen in de zandbakken, alles kan! Aan het einde van de dag, wanneer de tour ten einde loopt, heeft u dan ook werkelijk geen kind meer aan ze.

Duur: 7 uur
Inclusief: vervoer per minibus of personen auto, gids, entrée, water, sap, lunch en gebruik van recreatie hut op Colakreek


icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Colakreek