General

Dagtocht Overbridge

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Kom tot rust
Wissel je drukke en hectische vakantie in Paramaribo af met een dagje rust. Je hoeft hiervoor helemaal geen eindeloos lange tocht te maken. Slechts op 1 uur rijden van Paramaribo ligt aan de oever van de Suriname rivier het Overbridge River Resort. De rust en stilte die je daar ervaart zullen je goed doen en je komt als herboren weer terug.

Geniet van de natuur
Het Overbridge River Resort ligt midden in het ongerepte regenwoud van Suriname. Je moet niet raar opkijken wanneer je daar diverse exotische dieren tegenkomt zoals vogels, apen en prachtig gekleurde kikkers. Echte natuurliefhebbers zullen dit zeker op prijs stellen. Ook de lianen, palmen en kankantrie’s (majestueuze bomen) ontbreken niet op het Overbridge River Resort.

Vragen en/of opmerkingen?
Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over een van onze diensten dan horen wij het graag van je. Je kunt langskomen op ons hoofdkantoor aan de Burenstraat 4 of onze Book & Go Travel Shop aan de van Sommelsdijckstraat 1. Lukt het je niet om langs te lopen? Dan kun je ons altijd bellen op de nummers 475007 en 471702.

Duur: 8 uur
Inclusief: vervoer per minibus of personen auto, gids, entrée, water, sap en gebruik recreatie hut op Overbridge


icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Overbridge