General

Plantage Frederiksdorp, een voormalige plantage die nu als vakantieoord fungeert

Let op: Al onze reizen in Suriname vallen onder de garantie van de speciale verzekering voor de toerisme sector Suriname.

Historie, cultuur en natuur
Wil je graag een beetje van de Surinaamse historie en cultuur proeven? Of wil je de mooie Surinaamse natuur ervaren? Dat kan! Niet ver van Paramaribo ligt Plantage Frederiksdorp. Historie, cultuur en natuur vindt je allemaal op deze voormalige 18e eeuwse koffie- en cacaoplantage. Plantage Frederiksdorp ligt aan de rechteroever van de Commewijnerivier in het district Commewijne.

Dagje weg of overnachting
Je kunt een dagtrip maken naar Plantage Frederiksdorp, maar je kunt er ook overnachten. Hoe dan ook, je zal op en top genieten in dit prachtige oord. Op Plantage Frederiksdorp vindt je een zwembad om lekker af te koelen als je last hebt van de hitte. Ook is er een restaurant aanwezig waar de heerlijkste maaltijden worden bereid. Wat Plantage Frederiksdorp nog specialer maakt is dat je fruit kunt plukken op het landgoed: van sinaasappels tot manja’s, oftewel mango’s, papaja’s en kokosnoten.

Complete reisorganisatie
Je kunt bij ons behalve binnenlandse trips ook buitenlandse reizen en alles wat daarmee samenhangt boeken. Dus voor vliegtickets naar je gewenste bestemming, hotels en cruises ben je bij ons aan het juiste adres.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME

  • 1 persoon USD 135 per persoon
  • 2 personen USD 90 per persoon
Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

coffee-200x200pxBij elke reservering van een one day tour een GRATIS KOPJE KOFFIE per persoon bij Tangelo (Hotel Torarica)

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment