General

Meerdaagse Tour: 2 Dagen Cordon Savanne Wandelpad

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

De tour zit vol avontuur en uitdaging. Je gaat zelf diverse hindernissen aan met het 4×4 voertuig en komt op prachtige plekken waar bijna niemand komt. Je overnacht in een hangmat en gaat hiermee even ‘back to basic’. Jong of oud, man of vrouw, door de verschillende aspecten in het programma is deze tour geschikt voor ieder die op een avontuurlijke wijze Suriname wil ontdekken.

Duur: 2 dagen
Inclusief: vervoer vanaf verblijf locatie naar startpunt tour  v.v., gids, verblijf, dag 1 lunch en avondeten, dag 2 ontbijt en lunch, koffie, thee, water, frisdrank
Zelf meenemen: (bekijk de bagage checklist voor eventuele tips) – bescherming tegen de zon: pet, zonnebril, zonnebrandcrème, e.a. – schone/droge kleding, zwemkleding, handdoek – toiletartikelen (hoognodige) – goede gebonden sandalen/schoeisel – geldig (internationaal) rijbewijs – fototoestel (waterdicht hoesje is aan te bevelen) – voorgaand de tour kun je de inhoud van je tas in een waterdichte box van 20 liter overladen/plaatsen

Vervoer
Het vervoer vindt plaats per 4×4 voertuig. De afstand van Paramaribo naar Jodensavanne en het Cordonpad is ongeveer 160 km op onverharde wegen en 50 km op verharde wegen.

Verblijf
U overnacht in een kamp in hangmatten.

Dag 1
Om 08:00u word je opgehaald vanaf je verblijfslocatie. Net buiten de drukte van het Surinaams verkeer maak je kennis met de 4×4 voertuigen, reisgenoten en de gids. De basisvaardigheden voor het terreinrijden en de veiligheidsinstructies worden aan je uitgelegd zodat je vertrouwd raakt met het avontuur dat je te wachten staat. Na een korte pauze ga je met je reisgenoten en gids op pad. We maken de oversteek richting de Jodensavanne.
 s’ Middags bevind je je met het voertuig in de savanne. In de savanne krijg je de gelegenheid om alle facetten van het off-road rijden uit te proberen. Met grote plassen, modderbaden, heuvels en diepe kuilen nemen jij en je reisgenoten diverse hindernissen en bedenken jullie oplossingen voor uitdagingen die de natuur je stelt.
Aan het einde van de middag maak je samen met de gids het kamp klaar, geniet je van een welverdiende avondmaaltijd en bereid je je voor op de overnachting in een hangmat in het midden van de savanne.

Dag 2
De volgende dag ga je na een stevig ontbijt het avontuur weer aan met een savanne trail én een trail door bos en kreek. Het Cordonpad waar deze trail gedeeltelijk over heen gaat is een militair ruiterpad uit de slaventijd. Het Cordonpad loopt tussen de savanne en de jungle en werd gezien als de grens van de vrijheid. Door te genieten van de prachtige natuur, het spannende avontuur en de overheerlijke maaltijden ga je deze reis niet snel vergeten. Na alle uitdagingen getrotseerd te hebben keren we terug naar de bewoonde wereld waarbij je om ca. 17:00u weer terug bent bij je verblijf locatie. Geschatte kilometers: 160 km op onverharde wegen en 50 km op verharde wegen.

Reserveren?
Sta je te popelen om met een 4×4 voertuig Suriname te verkennen? Kom dan gauw langs op het kantoor van Does Travel & Cadushi Tours aan de Burenstraat 4. Lukt het je niet om langs te lopen? Dan kun je ons altijd bereiken op telefoonnummers 475007 of via sur@sr.doescadushi.com.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Jodensavanne

Savanne Trail Busiwagi