General

Meerdaagse Tour: 2 Dagen Nickerie & Bigi Pan

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Exotische vogels spotten
Ligt de nadruk van je vakantie in Suriname voornamelijk op de natuur? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan het Bigi Pan-natuurreservaat. Bigi Pan ligt in het tweede grootste district van Suriname. Wat kun je allemaal te Bigi Pan doen? Als je exotische vogels wilt spotten dan ben je in dit natuurparadijs aan het juiste adres. Een van de vele vogelsoorten die je in Nickerie Bigi Pan zeker aan zult treffen, is de rode ibis.

Nickerie & Bigi Pan Tour
Does Travel & Cadushi Tours biedt een 2-daagse Nickerie & Bigi Pan Tour. Deze tour is inclusief vervoer per minibus, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale excursies. Vanuit Paramaribo vertrek je naar Nickerie. De reis duurt ongeveer 4 uur. Op dag 1 draait het allemaal om de hoofdstad van Nickerie, Nieuw Nickerie en op dag 2 bezoek je het Nickerie Bigi Pan-natuurreservaat, een trip over het water die per korjaal uitgevoerd wordt.

Duur: 2 dagen
Inclusief: vervoer per minibus, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale excursies

Vervoer
Het vervoer vindt plaats per minibus. De afstand van Paramaribo naar Nieuw Nickerie is 237 km waarbij de reis ca. 4 uur in beslag zal nemen.

Verblijf
Je overnacht in een goed hotel in Nickerie. Het hotel heeft comfortabele kamers die alle zijn voorzien van airconditioning, tv, telefoon en een badkamer met douche en toilet.

Faciliteiten
In het hotel wordt ’s ochtends ook het ontbijt geserveerd. Uiteraard vindt je in de stad ook diverse kleine restaurantjes waar je heerlijk kunt eten.

Dag 1
Vandaag vertrek je vanuit Paramaribo naar de gezellige hoofdstad van het district Nickerie; Nieuw Nickerie, alwaar je in de namiddag arriveert en je een bezoek brengt aan de zeedijk van Nickerie met kans op een prachtige zonsondergang. Onderweg waan je je door het uitgestrekte landschap en de prachtige rijstvelden afwisselend in Indonesië en Nederland. Je maakt een stop in het historische plaatsje Groningen waar, zoals de naam al voorspelt, Nederlandse boeren ca. 150 jaar geleden voet aan wal zetten. Ook een bezoek aan Wageningen, ooit het bloeiende centrum van de rijstcultuur zal vandaag niet ontbreken.

Dag 2
Vandaag staat in het teken van het bezoek aan de grootste lagune van Suriname; natuurreservaat Bigi Pan. Varend per korjaal door kreken, mangrovebossen en moerasgebieden maak je kennis met dit broed-eldorado voor meer dan 120 vogelsoorten. Rond 15:00 vangt de terugreis naar Paramaribo aan, waar je ongeveer 4 uur later arriveert.

Book & Go Travel Shop
Zou je graag de Nickerie & Bigi Pan Tour willen boeken? Je kunt dan terecht op ons hoofdkantoor aan de Burenstraat 4, maar ook bij onze Book & Go Travel Shop aan de van Sommelsdijckstraat 1. Dit kantoor ligt in het uitgaanscentrum van Suriname, in de buurt van vele hotels. Dus, als je in de buurt van het uitgaanscentrum verblijft is het makkelijker om onze Book & Go Travel Shop te bezoeken.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Bigi Pan


Bigi pan