General

Meerdaagse Tour: 2/3 Dagen Brownsberg, Overbridge & Jodensavanna

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Deze tour vormt de ideale combinatie van natuur, cultuur en historie u verblijft in een mooi recreatieoord aan de Suriname rivier, dat u kan doen denken aan een Caraïbisch beach resort maar dan omringd door het haast mysterieuze en ondoordringbare Amazone oerwoud. U maakt uitstapjes naar Brownsberg waar u kunt genieten van het overweldigende uitzicht over het Brokopondo stuwmeer en het tropisch regenwoud, maakt kennis met eeuwen­oude ambachten en brengt een bezoek aan Jodensavanna wat lange tijd het centrum van de Joodse gemeenschap in Suriname was. Oftewel; deze tour laat u vele ver­schillende facetten van de bestemming Suriname zien.

Duur: 3 dagen
Inclusief: vervoer per minibus en boot, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en locale excursies

Vervoer
Het vervoer zal per minibus worden uitgevoerd.

Verblijf
U verblijft in comfortabele cabana’s op het Overbridge River Resort. De cabana’s zijn voorzien van airconditioning en beschikken over modern sanitair, stromend warm-koud water, een koelkast, een magnetron, een koffiezetapparaat, 2 bedden, een zitje en een prachtige veranda met uitzicht over de kreek, het woud en / of de Suriname rivier.

Faciliteiten
Op het Overbridge River Resort is een beach restaurant aanwezig waar dagelijks heerlijke gerechten worden geserveerd. Daarnaast vindt u er een beach volleybalveld, een mini voetbalveld en zijn er speeltoestellen waar kinderen vrij op kunnen ravotten. Er bestaat hier eveneens de mogelijkheid een kano te huren.

Dag 1
In de ochtend vertrekt u vanuit Paramaribo en gaat u kennis maken met verscheidene oude ambachten zoals de traditionele houtsnijders en Indiaanse pottenbakkers. Veel kennis rijker reist u vervolgens af naar Overbridge waar u de rest van de dag geheel naar eigen wens in kunt vullen.

Dag 2
U vertrekt per boot naar Jodensavanna waar nog de ruïne van de oudste synagoge van het Amerikaanse continent te vinden is. Na de ochtend op deze historische voormalige Joodse nederzetting te hebben doorgebracht keert u tegen de middag terug naar Overbridge waar u de middag naar eigen wens kunt besteden.

Dag 3
Vandaag staat in het teken van Brownsberg. U brengt een bezoek aan een van de idyllische watervallen en geniet van een overweldigend uitzicht over het Brokopondo stuwmeer en het tropisch regenwoud. Aan het eind van de middag reist u moe maar voldaan af naar Paramaribo.

2 Dagen Overbridge
Inclusief: vervoer per minibus, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale excursies

3 Dagen Overbridge & Jodensavanna
Inclusief: vervoer per minibus en boot, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale excursies

3 Dagen Brownsberg & Overbridge
Inclusief: vervoer per minibus, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale excursies.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Brownsberg

Jodensavanna

Overbridge