General

Meerdaagse Tour Plantage Frederiksdorp

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Deze tour is ook de boeken voor 1 dag.

Plantage Frederiksdorp, een voormalige plantage die nu als vakantieoord fungeert: Historie, cultuur en natuur
Wil je graag een beetje van de Surinaamse historie en cultuur proeven? Of wil je de mooie Surinaamse natuur ervaren? Dat kan! Niet ver van Paramaribo ligt Plantage Frederiksdorp. Historie, cultuur en natuur vindt je allemaal op deze voormalige 18e eeuwse koffie- en cacaoplantage. Plantage Frederiksdorp ligt aan de rechteroever van de Commewijnerivier in het district Commewijne.

Dagje weg of overnachting
Je kunt een dagtrip maken naar Plantage Frederiksdorp, maar je kunt er ook overnachten. Hoe dan ook, je zal op en top genieten in dit prachtige oord. Op Plantage Frederiksdorp vindt je een zwembad om lekker af te koelen als je last hebt van de hitte. Ook is er een restaurant aanwezig waar de heerlijkste maaltijden worden bereid. Wat Plantage Frederiksdorp nog specialer maakt is dat je fruit kunt plukken op het landgoed: van sinaasappels tot manja’s, oftewel mango’s, papaja’s en kokosnoten.

2-daags arrangement Plantage Frederiksdorp
Deze rondreis is inclusief vervoer van Paramaribo naar Plantation Resort Frederiksdorp (taxi of bus en boot) via Mariënburg en vice versa, een overnachting op het resort inclusief ontbijt en diner (excl. drankjes) in het restaurant van het resort.
Inbegrepen activiteiten: Een historische rondwandeling over het landgoed inclusief een bezoek aan het Verhalenmuseum, een Bonitrail Interactieve Boswandeling.
Gratis gebruik van faciliteiten zoals kano’s, vlotten en hengels.
Minimaal 2 personen.

3-daags arrangement Plantage Frederiksdorp
Deze rondreis is inclusief vervoer van Paramaribo naar Plantation Resort Frederiksdorp (taxi of bus en boot) via Mariënburg en vice versa, twee overnachtingen op het resort inclusief ontbijt en twee diners (excl. drankjes) in het resortrestaurant.
Inbegrepen activiteiten: Een historische rondleiding over het landgoed inclusief een bezoek aan het Verhalenmuseum, een Bonitrail Interactieve Boswandeling en een dorpswandeling naar Plantage Johan en Margaretha.
Gratis gebruik van faciliteiten zoals kano’s, vlotten en hengels.
Minimaal 2 personen.

4-daags arrangement Plantage Frederiksdorp
Deze rondreis is inclusief vervoer van Paramaribo naar Plantation Resort Frederiksdorp (taxi of bus en boot) via Mariënburg en vice versa, drie overnachtingen op het resort inclusief ontbijt en drie diners (excl. drankjes) in het resortrestaurant.
Inbegrepen activiteiten: Een historische rondleiding over het landgoed inclusief een bezoek aan het Story Museum, een Bonitrail Interactive Forest Walk, een dorpswandeling naar Plantation J. Margaretha. Een fietstocht naar plantage Kroonenburg met een stop bij plantage Mariënbosch.
Gratis gebruik van faciliteiten zoals kano’s, vlotten en hengels.
Minimaal 2 personen.

5-daags arrangement Plantage Frederiksdorp
Deze rondreis is inclusief vervoer van Paramaribo naar Plantation Resort Frederiksdorp (per taxi of bus en boot) via Mariënburg en vice versa, vier overnachtingen op het resort inclusief ontbijt en drie diners (exclusief drankjes) in het resortrestaurant.
Inbegrepen activiteiten: Een historische rondleiding over het landgoed inclusief een bezoek aan het Verhalenmuseum, een Bonitrail Interactieve Boswandeling, een dorpswandeling naar Plantage Johan en Margaretha, een fietstocht naar Plantage Kroonenburg met een stop bij Plantage Mariënbosch en een interactieve traditionele kookworkshop bij Mevr. Dipai’s.
Gratis gebruik van faciliteiten zoals kano’s, vlotten en hengels.
Minimaal 2 personen.

Complete reisorganisatie
Je kunt bij ons behalve binnenlandse trips ook buitenlandse reizen en alles wat daarmee samenhangt boeken. Dus voor vliegtickets naar je gewenste bestemming, hotels en cruises ben je bij ons aan het juiste adres.

Kaart Suriname
icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Frederiksdorp