General

Meerdaagse Tour: 3 Dagen Akira

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Akira Overwater Resort Bigi Pan is Suriname’s nieuwste resort. Het unieke resort is volledig op het water gebouwd en bestaat uit 16 vrijstaande lodges, een sfeervol restaurant en een lobby. De lodges en het hoofdgebouw zijn via houten looppaden met elkaar verbonden. Vanuit de lucht gezien heeft het resort de vorm van een ‘tilapia’, een veel voorkomende vissoort in Bigi Pan.

Vogelparadijs Bigi Pan
Bigi Pan is een enorm natuurgebied met een landoppervlakte van 68.000 ha en een even groot oppervlakte aan zeewater. Het is een integrerend gebied van zwampen, mangrovebossen en lagunes. Bigi Pan is een waar paradijs voor vogelliefhebbers, maar het gebied is ook rijk aan vissen en reptielen. Maar liefst 72 vogelsoorten verblijven permanent in dit unieke natuurgebied, zoals de Rode Ibis. Daarnaast komen er jaarlijks zo’n 50 trekvogels uit Noord-Amerika naar Bigi Pan, zoals de visarend, steltlopers en verschillende soorten sterns.

In de vroege ochtend en de late namiddag ziet u de duizenden vogels hun slaapplaats verlaten en ’s avonds weer terugkeren. Een machtig schouwspel. Wilt u echt de schoonheid van Bigi Pan ervaren? Dan is een overnachting in Bigi Pan een “must”. Alleen de adembenemende zonsopkomst en ondergang is al een ervaring op zich! Een bezoek aan Akira Overwater Resort mag dan ook niet ontbreken tijdens uw verblijf in Suriname.

Geweldige wetlands ervaring in een beschermd gebied
Bigi Pan heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke toeristische bestemming vanwege de enorme vogelrijkdom en het feit dat honderdduizenden trekvogels het gebied als hun broedplaats of voedselgebied gebruiken.

16 luxe vrijstaande lodges
Overnacht in één van de vrijstaande Overwater lodges, in het meest luxe resort van Bigi Pan. De royale lodges (50m2) zijn gebouwd op het water en beschikken over een ruim balkon, waar u een prachtig uitzicht heeft over het meer en kunt genieten van een spectaculaire zonsondergang of zonsopkomst. Een uitzicht dat elk moment van de dag anders is. Elke lodge is ingericht voor 3 personen en voorzien van eigen badkamer en toilet.

Excursies en activiteiten
De volgende excursies en activiteiten zijn inbegrepen bij een meerdaags verblijf:
 • Vaartocht door het intrigerende landschap van Bigi Pan
 • Kaaimannen en reptielen spotten
 • Vogels spotten
 • Citytour door Nieuw-Nickerie met o.m. een bezoek aan de markt en de zeedijk
 • Daarnaast kunt u deelnemen aan de activiteiten: kajakken, modderbaden, vissen en krabben vangen
Faciliteiten

Akira heeft een ruim opgezet restaurant waar dagelijks verse maaltijden worden bereid. Er wordt bij de bereiding van de maaltijden rekening gehouden met uw voedingsrestricties (glutenvrij, vegetarisch etc.).
Er is 24 uur per dag elektriciteit beschikbaar. De elektriciteit wordt opgewekt door zonnepanelen. De elektriciteitsvoorziening is 110 Volt.

Inclusief
Transport vanuit Paramaribo en boottochten op het meer, maaltijden en een selectie aan non-alcoholische drankjes, excursies en activiteiten onder begeleiding van ervaren tourgidsen.

Deze tour is ook te boeken voor 4 dagen.

7 dagen per week bereikbaar
Wist je dat we 7 dagen per week voor je klaarstaan? Onze Book & Go Travel Shop aan de van Sommelsdijckstraat 1 is van maandag t/m zondag geopend. Dus loop gerust langs als je de Paradise Isltnd tour of welke andere tour dan ook maar wilt boeken. Uiteraard kun je er ook terecht voor vragen en/of opmerkingen.


icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

 • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
 • Vlotte doorgang bij de douane
 • Speciale bagage service
 • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
 • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
 • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Akira


Bigi Pan