General

Meerdaagse Tour: 3 Dagen Brownsberg & Ston Island

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Met deze driedaagse tour ontdek je het frisse tropische regenwoud op de Brownsberg en het warme Ston Island in het stuwmeer achter de Afobakka stuwdam. Vanaf de top van de Brownsberg wandelen we naar een uitzichtpunt over de boomtoppen en het stuwmeer. We luisteren naar bosgeluiden, bewonderen de weelderige plantengroei en reusachtige bomen en proberen ook dieren te spotten, een uitdaging in het oerwoud! Langs steile paden dalen we af naar de watervallen. Op Ston Island gaan we relaxen, zwemmen, kayakken of vissen en we maken een boswandeling door een heel andere omgeving! Het uitzicht op het wijdse stuwmeer is uniek.

Dag 1
Om 8:00 uur vertrekken we uit Paramaribo naar de Brownsberg. We wandelen naar het uitzichtpunt, en na de lunch naar de watervallen. We overnachten in een hangmat met klamboe.

Dag 2
We staan vroeg op om te genieten van de zonsopkomst. Na het ontbijt vertrekken we naar Ston Island, waar u kunt zwemmen, kayakken en vissen. Hier slapen we in kamers met bedden.

Dag 3
Na een korte boswandeling kan je nog even zwemmen en na de lunch gaan we op weg naar Paramaribo. Duur: 3 days

Inclusief: transport, gids, accomodatie, alle maaltijden, non-alcoholische dranken, snacks en fruit

Zelf meenemen: stevige wandelschoenen, slippers, pet of zonnehoed, zwemspullen, handdoek, regenkleding, toiletartikelen, insect repellent, zonnebrandcreme, flashlight, paspoort of ID, rugtas, kleding, surinaamse dollars

Reserveren?
Kom langs op het kantoor van Does Travel & Cadushi Tours aan de Burenstraat 4 in Suriname. Lukt het je niet om langs te lopen? Dan kun je ons altijd bereiken op telefoonnummer 475007 of via sur@sr.doescadushi.com.


icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Brownsberg

Ston Island