General

3 Dagen Coesewijne Natuurreservaat

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Ongerept en schoon
Dat Suriname een land met een mooie natuur is weten we allemaal. Maar als je de ongerepte en schone natuur wilt ervaren moet je bij het Coesewijne Natuurreservaat zijn. In deze omgeving zal je geen dorpen en bestaande kampen vinden, maar integendeel meren, savannes en moerassen. Kortom: een prachtig en gevarieerd landschap.

Flora en fauna
De flora en fauna in het Coesewijne Natuurreservaat zijn goed vertegenwoordigd. In dit gebied vind je de meest exotische dieren: van reuzenotters tot zeekoeien en kaaimannen. Ook apen en tal van bijzondere vogels komen voor in het Coesewijne Natuurreservaat. Trek erop uit en spot al de exotische dierenwereld van de Coesewijne.

Duur: 3 dagen
Inclusief: vervoer per minibus en boot, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale excursies

Vervoer
Vertrek per minibus vanuit Paramaribo. Na een uur rijden stap je over op een boot die je naar het Coesewijne natuurreservaat brengt. Houd je ogen tijdens het varen goed open want het is goed mogelijk dat zich dan reeds vele verschillende vogelsoorten, mooie vlinders en misschien zelfs wel slingerende apen in de boomtoppen aan je gezichtsveld voorbij trekken.

Verblijf
Je verblijft in zelfgebouwde kampen in de jungle, hetgeen de basis vormt voor iedere activiteit. De nacht breng je in tenten of hangmatten door. Voor zaken van sanitaire aard gebruik je het bos en baden doe je in de rivier. Koken geschiedt op een klein gasfornuis of op een vuurtje.

Faciliteiten
Je verblijft in de pure natuur zonder faciliteiten.

Programma
Tijdens deze tour, waarbij het programma afhankelijk is van verschillende factoren zoals het tij, het weer en de situatie in de jungle, ga je te voet en per korjaal op zoek naar de mooiste stukjes natuur in het Coesewijne natuurreservaat en wordt er geprobeerd de vele wilde dieren (zoals apen, kaaimannen, capibara’s, reuzen­otters en zelfs jaguars) die in dit gebied leven waar te nemen.

Vragen en/of opmerkingen?
Indien je vragen en/of opmerkingen hebt over onze diensten kun je ons bereiken op de nummers 475007 en 471702. Maar je kunt ook altijd even langslopen op een van onze twee kantoren. Wij zijn gevestigd aan de Burenstraat 4 en de van Sommelsdijckstraat 1. We horen graag van je en staan open voor comments.


icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Coesewijne Natuur Reservaat