General

Meerdaagse Tour: 3 Dagen Fredberg

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

De Fredberg is een aanrader voor vogelaars en natuurliefhebbers! In de omgeving van de Pikin Saramaccarivier verblijf je in een houten gebouw, het basiskamp, en op de top van de berg is er een hangmatkamp. Dit gebied is niet door mensen bewoond, hier zijn de dieren de baas! De eigenaar van het resort, Fred, heeft de plek ontdekt en is een ervaren gids en vogelkenner. Hij neemt je mee naar een onvergetelijke ervaring in het ongerepte tropisch regenwoud van Suriname.

Dag 1
Vroeg vertrek uit Paramaribo naar de Fredberg. Na ongeveer 4 uur bereiken we het basiskamp, waar je even kan zwemmen en eten. Dan trekken we onze loopschoenen en junglekleding aan en lopen in 3 tot 4 uur door ongerept regenwoud naar de bergtop. Op de top van de berg genieten we van het uitzicht. We slapen in een hangmatkamp.

Dag 2
We staan op voor de zon opgaat, om van boven af de jungle te zien ontwaken en luisteren naar brulapen en overvliegende vogels. De kok zorgt voor een goed ontbijt en we lopen door de jungle aan de andere kant van de berg, om vogels, misschien rotshanen, apen, en andere dieren te spotten. We arriveren in het basiskamp waar de lunch klaarstaat. Hier kan je vissen, zwemmen en varen. In de avond gaan we nachtdieren spotten en bij het kampvuur genieten we na van onze belevenissen!

Dag 3
We kunnen nog een wandeling maken door de jungle, of zwemmen en relaxen. Na de lunch vertrekken we naar Paramaribo.

Belangrijk: voor deze trip moet je goed ter been zijn en in goede conditie verkeren. De volgorde van de aktiviteiten kan worden gewijzigd. Voordat je foto’s maakt van de plaatselijke bevolking, eerst toestemming vragen! De trip kan doorgaan met 2 of meer deelnemers.

Duur: 3 dagen

Inclusief: transport, gids, op de top van de berg slaapplaats in hangmatkamp, in het basiskamp een bed; hangmat en beddengoed, alle maaltijden, non-alcoholische dranken, snacks en fruit, drinkfles voor onderweg. In het hangmatkamp is beperkt water (geen douches).

Zelf meenemen: stevige wandelschoenen, slippers, pet of zonnehoed, zwemspullen, handdoek, regenkleding, toiletartikelen, insect repellent, zonnebrandcreme, flashlight, paspoort of ID, rugtas, kleding, surinaamse dollars

Reserveren?
Kom langs op het kantoor van Does Travel & Cadushi Tours aan de Burenstraat 4 in Suriname. Lukt het je niet om langs te lopen? Dan kun je ons altijd bereiken op telefoonnummer 475007 of via sur@sr.doescadushi.com.

Map Fredberg

Map Fredberg


icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video