General

Meerdaagse Tour: 3 Dagen Jaw Jaw

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Natuur
Als je vakantie draait om het ontdekken en ervaren van de adembenemende Surinaamse natuur, ben je bij het Saramaccaanse Marrondorp Jaw Jaw op het juiste adres. Jaw Jaw ligt in het hart van Suriname aan de Boven Surinamerivier. Maak kennis met de Surinaamse natuur door middel van een boswandeling of een duik te nemen in de rivier. Je kunt ook verkoeling zoeken in de prachtige sula’s van Jaw Jaw.

Cultuur
Voor cultuur ben je bij Jaw Jaw ook op de juiste plek. Dit dorp is rijk aan geschiedenis. In Jaw Jaw wonen namelijk de afstammelingen van de gevluchte slaven. Wil je dus de eeuwenoude cultuur van deze slaven zelf ervaren? Dan moet je een bezoekje brengen aan Jaw Jaw!

Duur: 3 dagen
Inclusief: vervoer per minibus en boot, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale excursies

Vervoer
Het vervoer vindt plaats over land. Je rijdt per minibus naar Atjoni (ca. 3 uur). Hier stap je over op een korjaal die je na ca. 1 uur varen in JawJaw afzet, v.v..

Verblijf
Verblijf in het toeristenkamp Isadou welke op een idyllisch eilandje direct tegenover het dorp nabij de mooie JawJaw stroomversnelling gelegen is. Het toeristenkamp is een groepsaccommodatie welke uit verscheidene, in traditionele stijl, gebouwde huisjes bestaat en welke zijn ingericht met een aantal bedden met klamboes.

Faciliteiten
  • Twee gemeenschappelijke keukens
  • Twee gemeenschappelijke eetzalen waarvan één je een magnifiek uitzicht op de rivier biedt
  • In de avonduren is er elektriciteit van 120V aanwezig
Dag 1
In de morgen vertrek je voor je reis naar JawJaw alwaar je in de loop van de middag arriveert. Na aankomst kun je de rest van de dag geheel naar eigen wens besteden. Mogelijk dat je ervoor kiest lekker te ontspannen in de schitterende JawJaw stroomversnelling welke vlakbij je accommodatie stroomt. In de avond ga je per korjaal op zoek naar kaaimannen.

Dag 2
Na het ontbijt maak je een boswandeling door het regenwoud gevolgd door een dorpswandeling waarbij je kennis maakt met de dagelijkse cultuur van de Saramaccaners die de Afrikaanse tradities van visserij, jacht, boten bouwen en natuurgeneeswijzen volop levend hebben gehouden in de Surinaamse jungle. Na de lunch breng je een bezoek aan het verder gelegen dorp Gunsi en ’s avonds wordt je getrakteerd op een culturele show.

Dag 3
Nadat je nog even heeft kunnen genieten van de schitterende omgeving is de tijd weer aangebroken om naar Paramaribo terug te keren.

Reserveren?
Wil je graag naar het binnenland van Suriname? Kom dan gauw langs op ons hoofdkantoor aan de Burenstraat 4 of onze Book & Go Travel Shop aan de van Sommelsdijckstraat 1, die elke dag geopend is. Lukt het je niet om langs te komen? Geen nood. Je kunt ons altijd bereiken op de telefoonnummers 475007 en 471702 of via sur@sr.doescadushi.com.


icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Isadou