General

Meerdaagse tours: 3 Dagen Paradise Island
Wonderbaarlijke cultuur in adembenemende natuur

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Paradise island is een eiland in het Brokopondo stuwmeer. U zult het gevoel hebben dat u zich op een tropisch eiland bevindt! Dit eiland is een recreatieoord, er valt van alles te doen: van een fanatieke visexpeditie tot een duik in het zwembad. Een boottocht langs enkele Marrondorpen aan de Boven-Suriname rivier behoort ook tot een van de avontuurlijke mogelijkheden. Paradise Island is daarmee de geschikte bestemming als u op bezoek bent naar natuur, avontuur, cultuur en rust.

Duur
3 dagen.

Inclusief
Transfers, gids, 2 nachten verblijf, alle maaltijden, koffie, thee, water, siroop en lokale excursies.

Vervoer
Per minibus over geasfalteerde wegen alsook over junglewegen van bauxiet, totaal ongeveer 130 km(± 2 uur). Vervolgens vervoer vanaf Afabaka stuwdam per grote korjaal naar Paradise, ±1.5 uur varen.

Verblijf
Twee overnachtingen in een comfortabele cabana of lodge. De cabana is voorzien van tweemaal een tweepersoonsbed en eigen bad en toilet. De lodge, welke plaats biedt aan max. 10 pers, is uitgerust met 4 dubbele en 4 enkele scheepsbedden en éénmaal een 2 persoonsbed. In de lodge is eveneens een gezamelijk toilet en badkamer aanwezig.

Faliciteiten
Er is een zwembad met kinderbandje aanwezig. Er is geen electriciteit, wel wordt gebruik gemaakt van zonnepanelen welke overdag opgeladen worden en in de avond voor verlichting in de lodges zorgen. Er zijn dus geen stopcontacten aanwezig.

3-Daagse tour

Dag 1
Vertrek naar de Afobaka stuwdam en overstap op een korjaal richting Paradise Island. Na aankomst een lunch en daarna gelegenheid tot zwemmen. In de middag een boswandeling op het nabij gelegen vaste land. Na het avondeten informatie over het programma van de volgende dag.

Dag 2
Na het ontbijt: boottocht van 1,5 uur naar het indrukwekkende Boven Suriname gebied; een dorpswandeling in het Marron dorp Duatra; lunchen op een nabij gelegen oord en vervolgens zwemmen en relaxen in de indrukwekkende Bakaa Boto stroomversnelling. In de avond een uitgebreide BBQ op Paradise Island.

Dag 3
Na het ontbijt gelegenheid tot zwemmen en relaxen op het strand/zwembad of een hengeltje uitgooien in het meer. Na de lunch, vertrek per korjaal richting de stuwdam. Vervolgens per bus terug naar Paramaribo.

Highlights
  • Verblijf op prachtig gelegen eiland in Brokopondo stuwmeer
  • Boottochtt langs Marron dorpen aan Boven- Suriname rivier
  • Indrukwekkende Bakaa Boto stroomversnelling
  • Dorpswandeling in Marron dorp Duatra
7 dagen per week bereikbaar
Wist je dat we 7 dagen per week voor je klaarstaan? Onze Book & Go Travel Shop aan de van Sommelsdijckstraat 1 is van maandag t/m zondag geopend. Dus loop gerust langs als je de Paradise Isltnd tour of welke andere tour dan ook maar wilt boeken. Uiteraard kun je er ook terecht voor vragen en/of opmerkingen.


icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Paradise Island


Brokopondo