General

Meerdaagse Tour: 3/4/5 Dagen Anaula Nature Resort

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Ontdek het binnenland van Suriname
De perfecte manier om het binnenland van Suriname te ontdekken is door het Anaula Nature Resort te bezoeken. Deze parel van Suriname laat je de echte schoonheid van Suriname ervaren. Het Anaula Nature Resort ligt aan de oevers van een eilandje in de Suriname rivier, vlakbij de Ferulassi-vallen.

Activiteiten Anaula Nature Resort
De activiteiten op het Anaula Nature Resort zijn uiteenlopend. Je kunt bijvoorbeeld een boottocht maken langs de prachtige stroomversnellingen, waar je overigens ook in kunt zwemmen. Of je kunt een mooie boswandeling maken. Tijdens je boswandeling kun je allerlei exotische dieren tegenkomen. Als je zin hebt om een bezoekje te brengen aan de marrondorpen in de buurt, dan kan dat ook geregeld worden.

Duur: 3, 4 of 5 dagen
Inclusief: vervoer per minibus en boot, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale excursies

Vervoer
Het vervoer vindt plaats over land. Je rijdt per minibus in ca. 3 uur naar Atjoni. Hier stap je over op een korjaal welke je in ca. een uur naar het Anaula Nature Resort brengt.

Verblijf
Het Anaula Nature Resort beschikt over een 20-tal vrijstaande lodges die alle een prachtig uitzicht bieden op de rivier. Deze lodges bieden accommodatie voor 2 tot 5 personen per lodge en beschikken over hemelbedden met klamboe, comfortabel meubilair, badkamer met douche (koud water) en toilet en een veranda.

Faciliteiten
 • Een zwembad met comfortabele ligstoelen
 • Sfeervol ingerichte lounge
 • Mooi restaurant
 • Gezellige (cocktail) bar
 • Conferentieruimte
 • Yoga platform
 • Hangmattenkamp
 • Speeltuin
4-Daagse Tour

Dag 1
Na aankomst heb je de gelegenheid het resort te verkennen. Na het diner wordt door je gids informatie verstrekt over de omgeving en uitleg gegeven over de Saramaccaanse cultuur.

Dag 2
De ochtend heb je ter vrije besteding. Na de lunch maak je een boswandeling op het eiland waarbij je uitleg krijgt over het lokaal medicinaal gebruik van planten. Na de boswandeling vaar je per korjaal naar een onbewoond eilandje met prachtig zandstrand waar je kunt relaxen, zwemmen en genieten van een heerlijk bruisbad. Na het diner ga je per korjaal een spannend avontuur tegemoet, op zoek naar kaaimannen.

Dag 3
Na het ontbijt vertrek je per korjaal richting Nieuw Aurora. Tijdens de rondleiding door het dorp maak je kennis met de unieke manier van leven van de lokale bevolking. Vanuit Nieuw Aurora ga je te voet naar het dorp Gunsi waarbij je verschillende kostgrondjes van de lokale bewoners passeert. Na het diner (mits min. 8 deelnemers) kun je genieten van een traditioneel en cultureel dansoptreden.

Dag 4
Deze ochtend kun je geheel naar eigen wens invullen. Na de lunch komt je verblijf ten einde en keer je terug naar Paramaribo.

5-Daagse Tour

Gelijk aan de 4-daagse tour, met als aanvulling dat je op dag 4, desgewenst (tegen betaling) een excursie kunt maken naar de Tapawatra stroomversnelling.

3-Daagse Tour

Korter verblijven? Dat kan ook! Populair is de 3-daagse Anaula tour. De activiteiten die ondernomen worden, zijn gelijk aan die bij de 4-daagse tour. Echter het tempo van de tour zal dan wat hoger zijn.

Ervaren reisspecialist
Does Travel & Cadushi Tours bestaat al bijna 60 jaar en heeft zich door de jaren heen bewezen als reisspecialist. Met recht mogen we dé reisspecialist van Suriname genoemd worden. Het maakt niet uit wat de wens van de klant is, wij regelen het.


icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

 • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
 • Vlotte doorgang bij de douane
 • Speciale bagage service
 • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
 • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
 • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Anaulu Nature Resort