General

Meerdaagse Tour: 3/4/5 Dagen Danpaati

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Let op: Al onze reizen in Suriname vallen onder de garantie van de speciale verzekering voor de toerisme sector Suriname.

Ervaar de schoonheid van Suriname
Ben je een natuurliefhebber en kom je puur voor de natuur naar Suriname? Dan hoor je zeker een uitstapje te maken naar de Danpaati River Lodge. Deze ligt middenin het tropische regenwoud van Suriname aan de zogeheten Bovensuriname met een overdaad aan natuur, maar wil je daarnaast ook het avontuurlijke karakter beleven, dan ben je hier op de perfecte locatie. Zelfs als je cultuur wilt opsnuiven ben je bij de Danpaati River Lodge aan het juiste adres.

Activiteiten Danpaati River Lodge
Wat valt er allemaal te doen bij de Danpaati River Lodge? Je kunt een boottocht maken langs de stroomversnellingen of gewoon een boswandeling. Wie weet kom je nog wat apen tegen of kaaimannen op de oever van de rivier. Spannend toch? Uiteraard kun je ook in de rivier en in de stroomversnellingen zwemmen. Ben je niet zo avontuurlijk? Dan kun je gewoon een dorpswandeling maken, ook leuk!

Duur: 3,4 of 5 dagen
Inclusief: vervoer per minibus en boot, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en locale excursies

Vervoer
Het vervoer naar Danpaati vindt plaats over land. Het eerste gedeelte leg je in ca. 3 uur per minibus af. Bij Atjoni stap je over op een korjaal waarna je, na ca. 3 uur varen op de eindbestemming arriveert v.v..

Verblijf
Danpaati River Lodge is gebouwd volgens de traditionele bouwstijlen van het Boven-Suriname gebied. De accommodaties stralen dezelfde sierlijke eenvoud uit die je overal in de dorpen rondom de lodge zult aantreffen waarbij daarentegen wel aan je comfort is gedacht. De lodge bestaat o.a. uit 14 tweepersoons cabins en een 6 persoons familie cabin. Alle cabins, waarbij er 10 aan de rivier- en 5 aan de boszijde zijn gelegen, beschikken over een eigen douche (koud water) en toilet, elektriciteit, een veranda en twee eenpersoons bedden met klamboes welke indien gewenst ook als tweepersoonsbed kunnen dienen.

Faciliteiten
 • Gezellige lounge
 • Sfeervolle bar met ruim assortiment
 • Eigentijdse recreatieruimte
 • Een gezellig zwembad op het eiland
Programma/excursiemogelijkheden
Het verblijf in Danpaati staat in het teken van het genieten van de mensen en omgeving waarbij veel kan maar niets moet. Behalve van de schitterende lodge kun je op en rond het eiland ook genieten van uiteenlopende activiteiten. Wat dacht je van spannende avondexcursies op zoek naar kaaimannen? Van dorpswandelingen waarbij je direct in contact komt met de bewoners van het gebied? Van leerrijke boswandelingen, variërend van één uur tot een hele dag? Of van een korjaalexcursie naar verlaten kreekjes en enerverende stroomversnellingen. Mocht je liever op het eiland wensen te blijven, dan kan dat uiteraard ook. Op Danpaati kun je workshops volgen waarbij je bijvoorbeeld leert hoe je je haar op traditionele wijze kunt vlechten of kunstvormen uitprobeert die door de mensen uit de omgeving zelf al eeuwen worden uitgedragen. Ook een traditionele massage en weldadig kruidenbad, uitgevoerd door speciaal geselecteerde, lokale masseurs, behoren tot de mogelijkheden.

Vragen en/of opmerkingen?
Heb je vragen en/of opmerkingen over de diensten van Does Travel & Cadushi Tours? Dan loop je gewoon even langs op ons hoofdkantoor aan de Burenstraat 4 of onze Book & Go Travel Shop aan de van Sommelsdijckstraat 1. Uiteraard zijn we ook telefonisch te bereiken op de nummers 475007 en 471702.

Kaart Suriname
icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME

 • 1 persoon USD 135 per persoon
 • 2 personen USD 90 per persoon
Inclusief:

 • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
 • Vlotte doorgang bij de douane
 • Speciale bagage service
 • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
 • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
 • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

roti-200x200pxBij elke reservering van een meerdaagse tour EEN GRATIS ROTI MAALTIJD per persoon bij Roopram Roti Restaurant

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Danpaati