General

Meerdaagse Tour: 3/4/5 Dagen Danpaati

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Ervaar de schoonheid van Suriname
Ben je een natuurliefhebber en kom je puur voor de natuur naar Suriname? Dan hoor je zeker een uitstapje te maken naar de Danpaati River Lodge. Deze ligt middenin het tropische regenwoud van Suriname aan de zogeheten Bovensuriname met een overdaad aan natuur, maar wil je daarnaast ook het avontuurlijke karakter beleven, dan ben je hier op de perfecte locatie. Zelfs als je cultuur wilt opsnuiven ben je bij de Danpaati River Lodge aan het juiste adres.

Activiteiten Danpaati River Lodge
Wat valt er allemaal te doen bij de Danpaati River Lodge? Je kunt een boottocht maken langs de stroomversnellingen of gewoon een boswandeling. Wie weet kom je nog wat apen tegen of kaaimannen op de oever van de rivier. Spannend toch? Uiteraard kun je ook in de rivier en in de stroomversnellingen zwemmen. Ben je niet zo avontuurlijk? Dan kun je gewoon een dorpswandeling maken, ook leuk!

Duur
3,4 of 5 dagen

Inclusief
Vervoer per minibus en boot, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en locale excursies

Vervoer
Het vervoer naar Danpaati vindt plaats over land. Het eerste gedeelte leg je in ca. 3 uur per minibus af. Bij Atjoni stap je over op een korjaal waarna je, na ca. 3 uur varen op de eindbestemming arriveert v.v.

Verblijf
Danpaati River Lodge is gebouwd volgens de traditionele bouwstijlen van het Boven-Suriname gebied. De accommodaties stralen dezelfde sierlijke eenvoud uit die je overal in de dorpen rondom de lodge zult aantreffen waarbij daarentegen wel aan je comfort is gedacht. De lodge heeft 4 verschillende soorten cabines: Multi Cabin
Het eiland heeft een tweetal 3-persoons cabins voor families en groepen van drie personen. Deze cabin heeft een 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed en douche en toilet. Er is een prachtig balkon met hangmat. De cabin is voorzien van alle gemakken o.a.: klamboe, handdoeken en lakens.

River/Bos Cabin
Het eiland beschikt over 10 comfortabele 2-persoons cabins. Aan de rivierzijde van het eiland staan een zevental 2-persoons cabins met elk twee 1-persoonsbedden allen voorzien van klamboes, douche en toilet. De cabins beschikken over elektriciteit.

Luxe-Cabin
Er zijn drie Luxe Cabins voor speciale gelegenheden. Dit zijn de meest luxe cabins en uitgerust met een queensize bed en een sofabed met douche en toilet en een prachtig balkon met een hoog plateau met het mooiste uitzicht op de rivier. De cabins zijn van alle gemakken voorzien.

Familie Cabin
De Family Cabin is geschikt voor maximaal 6 personen. De Multi Cabin beschikt over vijf 1-persoonsbedden allen voorzien van klamboes, douche en toilet.

Faciliteiten
  • Gezellige lounge
  • Sfeervolle bar met ruim assortiment
  • Eigentijdse recreatieruimte
  • Een gezellig zwembad op het eiland
Programma/excursiemogelijkheden
Het verblijf in Danpaati staat in het teken van het genieten van de mensen en omgeving waarbij veel kan maar niets moet. Behalve van de schitterende lodge kun je op en rond het eiland ook genieten van uiteenlopende activiteiten. Wat dacht je van spannende avondexcursies op zoek naar kaaimannen? Van dorpswandelingen waarbij je direct in contact komt met de bewoners van het gebied? Van leerrijke boswandelingen, variërend van één uur tot een hele dag? Of van een korjaalexcursie naar verlaten kreekjes en enerverende stroomversnellingen. Mocht je liever op het eiland wensen te blijven, dan kan dat uiteraard ook. Op Danpaati kun je workshops volgen waarbij je bijvoorbeeld leert hoe je je haar op traditionele wijze kunt vlechten of kunstvormen uitprobeert die door de mensen uit de omgeving zelf al eeuwen worden uitgedragen. Ook een traditionele massage en weldadig kruidenbad, uitgevoerd door speciaal geselecteerde, lokale masseurs, behoren tot de mogelijkheden.

Vragen en/of opmerkingen?
Heb je vragen en/of opmerkingen over de diensten van Does Travel & Cadushi Tours? Dan loop je gewoon even langs op ons kantoor aan de Burenstraat 4. Uiteraard zijn we ook telefonisch te bereiken op 475007.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Danpaati