General

VANWEGE DE NASLEEP VAN DE COVID-19 PANDEMIE WORDT DEZE TOUR VOORLOPIG NIET UITGEVOERD

Meerdaagse Tour: 4 dagen Arapahu Island
Wonderen der natuur

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Als een diamant in de Corantijn rivier verwelkomt Arapahu Island u in het mooie en ongerepte West Suriname. Kenmerkend voor Arapahu is haar schoonheid in de vorm van schitterende flora en fauna en de daarbij behorende talloze activiteiten waaraan u bij een verblijf op Arapahu deel kunt nemen.

Duur
4 dagen.

Inclusief:
Transfers, gids, 3 nachten verblijf, alle maaltijden, water, koffie, thee, siroop en lokale excursies.

Vervoer
Voor de reis naar Arapahu Island wordt u in ongeveer een uur en een kwartier (afhankelijk van het type toestel) van de luchthaven Zorg en Hoop in Paramaribo naar Amotopo Airstrip (zuid-west Suriname) gevlogen. Na een wandeling van ± 800 meter door het regenwoud wordt u per korjaal (tocht van ongeveer 30 min) naar Arapahu Island vervoerd (visa versa).

Verblijf
Geniet van uw privacy in één van de vier gezellige lodges voor twee, vier of zes personen. Deze zijn voorzien van een eigen badkamer met toilet en een terras met een geweldig uitzicht op de natuur. In het totaal kunne Arapahu Island 16 personen worden geaccommodeerd.

Faciliteiten
Het openlucht hoofdgebouw heeft een bar, lounge, eetzaal en een hangmat ruimte waar u kunt genieten van een perfecte ambiance met een geweldig uitzicht. Daarnaast beschikt de lodge over schoon stromend water en is er elektriciteit buiten de lodges (tot ± 22.00uur).

Het programma/ excursiemogelijkheden

U kunt een bezoek brengen aan indrukwekkende watervallen zoals de Fredrik Willem 4 waterval en de King George waterval of mee gaan op een avontuurlijke tocht. Maar ook het maken van (rots)wandelingen en het spotten van dieren in het wild, sportvissen, zwemmen en picknicken op van één van de prachtige stranden behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een verblijf op het eiland biedt u alle mogelijkheden om de beste tijd van uw leven te hebben.

Highlights
 • Mooi gelegen lodge
 • Keuze uit tal van activiteiten
 • Indrukwekkende Frederik Willem 4 & King George waterval (optioneel)
 • Grote kans op het spotten van wilde dieren
 • Prachtige junglewandeling
 • Enerverende boottochten
 • Eeuwenoude rotstekeningen
7 dagen per week bereikbaar
Wist je dat we 7 dagen per week voor je klaarstaan? Onze Book & Go Travel Shop aan de van Sommelsdijckstraat 1 is van maandag t/m zondag geopend. Dus loop gerust langs als je de Paradise Isltnd tour of welke andere tour dan ook maar wilt boeken. Uiteraard kun je er ook terecht voor vragen en/of opmerkingen.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

 • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
 • Vlotte doorgang bij de douane
 • Speciale bagage service
 • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
 • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
 • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Arapahu Island