General

Meerdaagse Tour: 4 Dagen Blanche Marie Watervallen en Apoera

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Alle ingrediënten voor een onvergetelijke jungle-ervaring

Blanche Marie Watervallen

De Blanche Marie Watervallen liggen middenin het tropische regenwoud van Suriname, op meer dan 300 km ten zuidwesten van Paramaribo. Dit gebied beschikt over alle ingrediënten voor een onvergetelijke jungle-ervaring. Denk hierbij aan watervallen, stroomversnellingen, en het regenwoud met z’n unieke en rijke flora en fauna. Maak een wandeling langs de prachtige wandelpaden om bij de stroomversnellingen te komen. Naast het bewonderen van de stroomversnellingen, kun je er ook in zwemmen en relaxen. Heerlijk! Mogelijk kom je tijdens de boswandeling allerlei exotische dieren zoals apen, ara’s, zangvogels en reuzenotters tegen. Wie weet!

Apoera

Apoera is een grensplaats in het district Sipaliwini en is gelegen aan de Surinaamse rechteroever van de Corantijn rivier. Het dorp telt ongeveer 3500 inwoners.
Van 1976 tot 1980 werd er een 80 kilometer lange spoorweg aangelegd. De spoorlijn zou worden aangelegd van Apoera naar het zuidelijk gelegen Bakhuisgebergte in verband met de bauxietwinning. Het was de bedoeling dat Apoera ontwikkeld zou worden tot een haven waar de bauxiet verscheept kon worden, maar uiteindelijk is de spoorlijn nooit in gebruik genomen.

Dag 1
In de ochtend vertrekt u vanuit Paramaribo richting Zanderij. Onderweg kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur van Suriname. Na Zanderij passeert u enkele indianendorpen en vervolgt u de weg naar Witagron, een marrondorp waar er een stop wordt gemaakt voor de lunch. Witagron ook wel Bitagron genoemd betekent ‘Land van mijn voorvaderen’.
Na de lunch wordt de weg vervolgd naar de Blanche Marie Watervallen, waar bij aankomst de omgeving wordt verkend. Daarna gaat u naar de lodge.

Dag 2
Na het ontbijt brengen wij een bezoek aan de watervallen. U kunt hier lekker relaxen en genieten van de prachtige natuur.
In de middag gaan wij terug naar de lodge voor de lunch, daarna brengen wij een bezoek aan de El Dorado Vallen waar u desgewenst ook kan vissen.

Dag 3
Na het ontbijt vertrekt u richting Apoera. In Apoera aangekomen gaat u naar uw lodge. Daarna wordt er een excursie gemaakt naar Apoera stad en brengt u een bezoek aan de spoorlijn. Vervolgens brengt u een bezoek aan de indianendorpen Klein Kwamalasemutu en Washabo waar u ook kennis maakt met De Trio en Arowakken indianen. In de avond heeft u na het eten een gezellig samenzijn.

Dag 4
Na het ontbijt kunt u nog even genieten van de schitterende omgeving alvorens het tijd is voor de terugreis naar Paramaribo.

Duur: 4 dagen
Inclusief: alle vervoer, Nederlands sprekende gids, verblijf in lodges, alle maaltijden en drankjes (non alcoholisch

Complete reisorganisatie
Niet alleen voor binnenlandse reizen ben je bij Does Travel & Cadushi Tours aan het juiste adres, maar ook voor buitenlandse en alles wat daarmee te maken heeft. Dus vliegtickets, hotels en cruises kun je ook bij ons boeken.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Blanche Marie

Apoera