General

Meerdaagse Tour: 4 Dagen Blanche Marie Watervallen

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Let op: Al onze reizen in Suriname vallen onder de garantie van de speciale verzekering voor de toerisme sector Suriname.

Alle ingrediënten voor een onvergetelijke jungle-ervaring
De Blanche Marie Watervallen liggen middenin het tropische regenwoud van Suriname, op meer dan 300 km ten zuidwesten van Paramaribo. Dit gebied beschikt over alle ingrediënten voor een onvergetelijke jungle-ervaring. Denk hierbij aan watervallen, stroomversnellingen, en het regenwoud met z’n unieke en rijke flora en fauna. Voor een echte en onvergetelijke jungle-ervaring weet je dus waar je moet zijn.

Activiteiten Blanche Marie Watervallen
Maak een wandeling langs de prachtige wandelpaden om bij de stroomversnellingen te komen. Naast het bewonderen van de stroomversnellingen, kun je er ook in zwemmen en relaxen. Heerlijk! Mogelijk kom je tijdens de boswandeling allerlei exotische dieren zoals apen, ara’s, zangvogels en reuzenotters tegen. Wie weet!

Duur: 4 dagen
Inclusief: vervoer per minibus, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap en siroop en lokale excursies

Vervoer
Je reist per minibus of 4-wheel drive in ca. 9 uur over ruige junglewegen naar het indianendorp Apoera alwaar je gedurende deze tour overnacht.

Verblijf
Overnachting te Apoera in eenvoudige bungalows. De bungalows zijn uitgerust met verscheidene slaapkamers met 2 tot 4 bedden per kamer en een gemeenschappelijke douche en toilet.

Dag 1
In de morgen vertrek je vanuit Paramaribo op een voor je enerverende reis, waarna je na een rit van ca. 9 uur over ruige jungle wegen in Apoera arriveert.

Dag 2
Vandaag staat geheel in het teken van een bezoek aan de schitterende Blanche Marie vallen. Prachtige wandel­paden brengen je naar de, tussen stroomversnellingen en prachtig Amazone woud gelegen, Blanche Marie vallen. Eenmaal aangekomen wordt je de mogelijkheid geboden op eigen wijze deze adembenemende omgeving te ontdekken. Mogelijk dat je hierbij nog wel verschillende soorten apen, ara’s, zangvogels en reuzenotters aan je gezichtsveld voorbij ziet trekken. Velen van jullie zullen, zo denken wij, ook van deze kans gebruik maken om te genieten van een heerlijke lichaamsmassage onder het kolkende water.

Dag 3
Na het ontbijt vertrek je voor een boottocht over de Kaburikreek, een zijtak van de Corantijn rivier, waarin zich de grootste populatie reuzenotters van Suriname bevindt. Je wordt eveneens nog de mogelijkheid geboden een heerlijke verfrissende duik in de prachtige en brede Corantijn rivier te nemen. In de middag breng je een bezoek aan de dorpen Apoera en Washabo waar de inheemsen van de Arowakken stam leven.

Dag 4
Geniet nog even van de schitterende omgeving alvorens het tijd is de terugreis naar Paramaribo te aanvaarden.

Complete reisorganisatie
Niet alleen voor binnenlandse reizen ben je bij Does Travel & Cadushi Tours aan het juiste adres, maar ook voor buitenlandse en alles wat daarmee te maken heeft. Dus vliegtickets, hotels en cruises kun je ook bij ons boeken.

Kaart Suriname
icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME

  • 1 persoon USD 135 per persoon
  • 2 personen USD 90 per persoon
Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

roti-200x200pxBij elke reservering van een meerdaagse tour EEN GRATIS ROTI MAALTIJD per persoon bij Roopram Roti Restaurant

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Blanche Marie