General

Meerdaagse Tour: 4 Dagen Raleighvallen en Voltzberg

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Natuurparadijs
Wil je de natuur graag van dichtbij ervaren? Geef je dan op voor de Raleighvallentour en kom de prachtige natuur “opsnuiven”. In dit gebied vind je een van de bekendste bergen in Suriname, namelijk de Voltzberg. Beklim deze 240 meter hoge berg en geniet vervolgens van een adembenemend uitzicht over het tropische regenwoud van Suriname.

Voor natuurliefhebbers en avonturiers
Natuurliefhebbers en avonturiers komen helemaal aan hun trekken in dit natuurparadijs. Het beklimmen van de Voltzberg, wandelen door prachtig hoogbos en relaxen in de gigantische stroomversnelling bij de Moedervallen zijn slechts enkele activiteiten die ondernomen kunnen worden rondom de Raleighvallen.

Duur: 4 dagen
Inclusief: vervoer per minibus en boot, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale excursies

Vervoer
Vanuit Paramaribo wordt je in ca. een uur per minibus naar Boskamp aan de Coppename rivier vervoerd. Hier stap je over op een korjaal waarna je na ca. 4 uur varen in het Centraal Suriname Natuurreservaat arriveert.

Verblijf
Midden in een serie prachtige stroomversnellingen ligt Fungu eiland alwaar je tijdens deze tour zult verblijven. De eenvoudige hutten op het eiland bestaan uit vier of meer bedden met klamboes, een eetkamer en een keuken. De douches en toiletten zijn gemeenschappelijk en zijn meestal buiten naast de hutten.

Faciliteiten
Er is geen elektriciteit en er wordt gebruikgemaakt van olielampen.

Dag 1
Wanneer je na de spannende bus en bootreis arriveert, wordt je allereerst de gelegenheid geboden deze schitterende omgeving op eigen gelegenheid te verkennen. In de namiddag neemt de gids je mee naar de Manari stroomversnelling, waar je heerlijk kunt zwemmen en genieten van de natuurlijke massage van het snelstromende water.

Dag 2
Vandaag staat de beklimming van de 240 meter hoge Voltzberg op het programma. Na ca. 3 uur door schitterend hoogbos te hebben gewandeld arriveer je bij de granieten plateaus, van waar je in de verte de Voltzberg boven het woud uit kunt zien stijgen. De laatste route is een intensieve klim naar de top die je na ca. een uur zal bereiken. Eenmaal aangekomen wordt je inspanning meer dan beloond met een schitterend uitzicht over het eindeloze Amazone woud en de mysterieuze bergen in het zuiden van het land.

Dag 3
Vandaag kun je heerlijk bijkomen van de enerverende dag van gisteren en breng je een bezoek aan de onstuimige Moedervallen alwaar je heerlijk kunt genieten van een plezierig verblijf in deze gigantische stroomversnelling.

Dag 4
Na het ontbijt vertrek je per boot vanuit Raleighvallen naar Witagron en daarna terug naar Paramaribo.

24-uurs reisleiding
Als je een trip bij ons hebt geboekt is voor ons de klus nog niet af want ook tijdens je trip staan we voor je klaar. Onze 24-uurs reisleiding is de klok rond bereikbaar en beantwoordt al je vragen. Ook als je problemen ervaart tijdens je trip, denken we met je mee voor het vinden van een oplossing.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Raleighvallen & Voltzberg