General

Meerdaagse Tour: 4/5 Dagen Awarradam

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Awarradam moet je gezien hebben
Het binnenland van Suriname biedt eindeloos veel mooie plekken, maar een plek die je zeker gezien moet hebben, of je nu in Suriname op vakantie bent of er woont, is de Awarradam. Ervaar in dit natuurparadijs de kracht van de natuur. Awarradam ligt op een eiland in het tropische regenwoud en aan de voet van een fantastische stroomversnelling.

Traditioneel en authentiek
Bij je bezoek aan Awarradam verblijf je in lodges die in traditioneel Saramaccaanse stijl gebouwd zijn. Je maakt dus niet alleen kennis met de natuur, maar ook met de cultuur van de Saramaccaners. Sta ’s morgens in alle rust op en geniet van het serene uitzicht over de rivier. Dat is niets meer of minder dan puur genieten!

Duur: 4 of 5 dagen
Inclusief: binnenlandse vlucht vanuit airport Zorg en Hoop en boot, gids, verblijf op basis van 2 personen, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale excursies

Vervoer
Circa 1 uur durende vlucht vanaf vliegveld Zorg en Hoop in Paramaribo naar de airstrip bij het dorp Kajana. Hier stap je over op een korjaal waarna je na ca. 30 minuten varen bij Awarradam arriveert.

Verblijf
De individuele lodges zijn in traditionele stijl gebouwd waarbij de veranda je een prachtig uitzicht biedt op de rivier. Elke lodge is uitgerust met hangmatten op de veranda, 2 bedden welke zijn voorzien van een klamboe, een eigen toilet en een douche met koud stromend water.

Faciliteiten
De maaltijden worden geserveerd in de gezellige recreatieruimte, vanwaar je een schitterend uitzicht heeft op de stroomversnelling. Je kunt zich ook verpozen in de gezellige jungle bar-lounge of een bezoek brengen aan de “BööKamia” Jungle Spa voor een heerlijke ontspanningsmassage, diverse bodyscrubs of gezichtsbehandeling.

4-Daagse Tour

Dag 1
In de ochtend vertrek je voor je avontuur naar Awarradam. Na het inchecken en een heerlijke lunch heb je de middag ter vrije besteding.

Dag 2
Na het ontbijt maak je een leerzame “jungle walk”. Terwijl je geniet en je ogen uitkijkt in het ongerepte tropische regenwoud, geeft de gids je uitleg over bomen en planten en hoe je dieren aan hun geluiden en sporen kunt herkennen. Na de lunch bezoek je de stroomversnelling Peti. Je kunt er zwemmen, peddelen in een korjaal en vanuit een hangmat genieten van het prachtige uitzicht. ’s Avonds krijg je nadere informatie over enkele boeiende aspecten van de lokale cultuur.

Dag 3
Na het ontbijt vaar je stroomopwaarts. Na een half uur varen wordt de motor van de korjaal uitgedaan en drijf je met de stroom van de rivier terug waardoor je ten volle kunt genieten van de junglegeluiden en fauna. Ben je wat avontuurlijker ingesteld, dan kun je gebruik maken van de kano waarmee je op eigen tempo terug kunt peddelen naar de lodge. In de middag breng je een bezoek aan de lokale gemeenschap waar je nader kennismaakt met de lokale cultuur. Tijdens de vaartocht er naartoe, ervaar je hoe het eraan toegaat op de rivier die voor de plaatselijke gemeenschap de levensader is. Vanaf de aanlegplaats maak je een uitgebreide wandeling langs verschillende dorpen en krijg je een goede indruk van het dagelijks leven in een Marrondorp. Na het avondeten wordt je getrakteerd op een authentieke culturele avond vol zang en dans. Onder een tropische sterrenhemel wordt je door de bootslieden teruggebracht naar Awarradam.

Dag 4
Na het ontbijt is het tijd om afscheid te nemen en keer je terug naar Paramaribo.

5-Daagse Tour

Gelijk aan de 4-daagse tour, aangevuld met een extra dag welke naar eigen wens kan worden ingevuld.

7 dagen per week bereikbaar
Does Travel & Cadushi Tours staat 7 dagen per week voor je klaar. Let wel: dit geldt alleen voor onze Book & Go Travel Shop aan de van Sommelsdijckstraat 1, geopend van maandag t/m zondag. Dus kom eens langs als je een trip naar Awarradam wilt boeken. Uiteraard kun je er ook terecht voor het boeken van andere binnenlandse maar ook buitenlandse reizen.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Awarradam