General

Meerdaagse Tour: 4/5 Dagen Palumeu

Ook mogelijk in combinatie met Kasikasima

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Ideaal voor natuurliefhebbers
Wil je graag het diepe binnenland in wanneer je op vakantie in Suriname bent? Palumeu is dan een echte aanrader! Palumeu is een prachtig dorp, bewoond door Indianen en gelegen in het hart van het Amazone-regenwoud. Natuurliefhebbers kunnen op deze bestemming hun hart ophalen. Palumeu is omringd door een diversiteit aan flora en fauna. Je vindt er onder andere brulapen en tal van exotische vogels.

Maak kennis met de Inheemse cultuur
Behalve de prachtige natuur heeft Palumeu ook cultuur te bieden. Je kunt er kennismaken met de authentieke leefomgeving van de Inheemsen meer te weten komen over hun tradities. Al met al een leerrijke ervaring.

Duur: 4 of 5 dagen
Inclusief: binnenlandse vlucht vanuit Airport Zorg en Hoop, gids, verblijf op basis van 2 personen, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale maaltijden

Vervoer
Vertrek vanaf luchthaven Zorg en Hoop in Paramaribo voor een 75 minuten durende vlucht naar de landingsstrook van Palumeu.

Verblijf
De lodges, 2 onder 1 kap, zijn in traditionele stijl gebouwd met een veranda welk je een prachtig uitzicht op de rivier biedt. Iedere lodge beschikt over een slaapruimte met twee eenpersoonsbedden voorzien van een klamboe, een eigen toilet en douche met koud stromend water.

Faciliteiten
In het gezellige gemeenschappelijke “restaurant” worden de maaltijden geserveerd. Je kunt zich ook verpozen in de gezellige jungle bar-lounge. Relaxen kun je, in een van de vele hangmatten aan de rivier.

4-Daagse Tour

Dag 1
Na aankomst wordt je meegenomen naar het mooie Palawa eiland voor een picknick lunch en een heerlijke duik in het koele rivierwater. In de namiddag bezoek je het Indianendorp Palumeu alwaar je kennismaakt met de huidige leefwijze van deze alleroudste bewoners van het Amazonewoud.

Dag 2
Vandaag staat in het teken van de Potihill, een granieten heuvel die je gaat beklimmen. Na de nodige inspanning wordt je op de top beloond met een adembenemend uitzicht. Na terugkomst krijg je in de namiddag de kans om pijl en boog te leren schieten.

Dag 3
In de ochtend vertrek je per korjaal naar de Mabuka watervallen voor een dag heerlijk relaxen. Voor de actievelingen is er een wandeling door de jungle. In de avonduren wordt je meegenomen voor een nachtelijke tocht over de rivier, om te genieten van de nachtelijke oerwoud­geluiden.

Dag 4
In de ochtend maak je een uitgebreide dorpswandeling. Na de lunch vertrek je weer naar Paramaribo.

5-Daagse Tour

Dag 1 t/m dag 3
Gelijk aan dag 1 t/m 3 van vierdaagse tour.

Dag 4
’s Ochtends neemt de gids je mee voor een jungletocht. De middag kun je naar eigen wens invullen.

Dag 5
’s Morgens bezoek je het dorp Palumeu voor een uitgebreide dorps­wandeling. Na de lunch keer je terug naar Paramaribo.

24-uurs reisleiding
Wat houdt de 24-uurs reisleiding van Does Travel & Cadushi Tours in? Dit houdt niets anders in dan dat we 24 uur per dag voor je klaarstaan. Kom je voor problemen te staan die je zelf niet kunt oplossen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Palumeu