General

Meerdaagse Tour: 4/5/8 Dagen Kabalebo

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Onbewoond gebied
Het Kabalebo Nature Resort is een luxe oord dat ligt in een volledig onbewoond, maar desalniettemin mooi gebied van Suriname. Dit ressort is volledig omringd door bossen en ligt ver van drukke wegen, huizen en gebouwen. Perfect dus als je helemaal tot rust wilt komen.

Fascinerende natuurpracht
Het Kabalebo Nature Resort biedt een fascinerende natuurpracht met rivieren, kreken en volop groen. Daarnaast vind je in dit gebied ook een bijzonder rijke fauna, van apen tot papegaaien en zeldzame vlinders. Al met al een waar paradijs voor de natuurliefhebbers onder ons.

Duur: 4, 5 of 8 dagen
Inclusief: binnenlandse vlucht vanuit airport Zorg en Hoop, gids, verblijf, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale excursies

Vervoer
Ca. 75 minuten durende vlucht, vanaf Zorg en Hoop in Paramaribo naar Kabalebo.

Verblijf
Nature Resort Kabalebo is gebouwd rondom een vijftal accommodaties met elk hun eigen sfeer en karakteristieke uitstraling. Je verblijft in de mainlodge, welke recht tegenover de schitterende Misty Mountain gelegen is. Je vindt hier, hoe wonderlijk ook, alle luxe van de bewoonde wereld met o.a. tien twin-bedded hotelkamers met of zonder airconditioning (aan jou de keus), een eigen badkamer met toilet, een aansluiting voor je elektrische apparaten en op de veranda een hangmat om heerlijk in weg te dromen.

Faciliteiten
Alle gasten op het resort kunnen gebruik maken van het zwembad. Heerlijk om na een intensieve tocht door de jungle even bij te komen in het koele water of even te dutten op een ligbed onder een parasol op het zonnedek.

5-Daagse Tour

Dag 1
Na aankomst maak je een indrukwekkende wandeltocht vanuit de voet van de Misty Mountain naar Zandkreek, waar je, onder het genot van een adembenemend uitzicht, kunt vertoeven bij een zandbank in de rivier.

Dag 2
Vandaag staat in het teken van de beklimming van de, 500 meter hoge, Misty Mountain. Mochten de omstandigheden het niet toelaten deze tocht te maken dan maak je een schitterende tocht per korjaal en een uitgebreide boswandeling.

Dag 3
Vandaag maak je een wandeltocht naar de indrukwekkende Mooi-Mooi waterval. Na de lunch vertrek je naar de mooie Krongsoela stroomversnelling die de gehele breedte van de rivier beslaat. Alvorens terug te keren naar de mainlodge wordt je de mogelijkheid geboden in deze adembenemende omgeving te verpozen in de rivier.

Dag 4
Deze dag wordt doorgebracht met een boottocht naar de stroomversnellingketen Was Wasi alwaar je kunt genieten van de prachtige spelingen der natuur.

Dag 5
Na de ochtend, welke vrij te besteden is, keer je in de middag terug naar Paramaribo.

4- en 8-Daagse Tour

Bij de 4-daagse tour vervalt de boottocht naar Was Wasi.
Bij de 8-daagse tour zijn er van dag 5 tot en met 8 optionele activiteiten.

Reserveren?
Sta je te popelen om naar het Kabalebo Nature Resort te gaan? Kom dan gauw langs op het hoofdkantoor van Does Travel & Cadushi Tours aan de Burenstraat 4 of onze Book & Go Travel Shop aan de van Sommelsdijckstraat 1, die elke dag 24 uur geopend is. Lukt het je niet om langs te lopen? Dan kun je ons altijd bereiken op de telefoonnummers 475007 en 471702 of via sur@sr.doescadushi.com.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Kabalebo