General

Meerdaagse Tour: 5/8 Dagen Kasikasima

Ook mogelijk in combinatie met Palumeu

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Een uitzicht wat je niet snel zal vergeten
Voor een spectaculair uitzicht over het ongerepte Amazoneregenwoud in Suriname moet je in Kasikasima zijn. Vanuit het Kasikasimagebergte is dit mogelijk. Dit uitzicht zal je niet snel vergeten; het lijkt wel alsof je op top van de wereld bent. Kasikasima ligt in het verre zuiden van Suriname, vlakbij de grens met Brazilië.

Voor de echte avonturier
Ben je avontuurlijk aangelegd? Dan zal je zeker aan je trekken komen bij een Kasikasimatour. Van een intensieve beklimming van het Kasikasimagebergte tot een wandeling naar de Kodebakuwatervallen. Zorg er daarom voor dat je in een goede fysieke conditie verkeert als je actief wilt meedoen aan al de activiteiten in dit mooie natuurgebied.

Duur: 5 of 8 dagen
Inclusief: binnenlandse vlucht vanuit airport Zorg en Hoop, gids, verblijf op basis van 2 personen, maaltijden, koffie, thee, water, sap, siroop en lokale excursies

Vervoer
Circa 75 minuten durende vlucht vanaf vliegveld Zorg en Hoop in Paramaribo naar de landingsstrook van Palumeu alwaar de tour naar Kasikasima aanvangt. Het verdere traject zal de volgende dagen per korjaal en te voet worden afgelegd.

Verblijf
De eerste en de laatste nacht (bij de 8-daagse tour aangevuld met de ene laatste nacht) breng je door te Palumeu. Je verblijft hier in een groepsaccommodatie, welke beschikt over vijf tweepersoons slaapkamers met gemeenschappelijk toilet en douche. De andere nachten breng je door in eenvoudige open kampen en slaap je in een hangmat onder de klamboe. Voor het wassen en baden kun je gedurende deze dagen van de rivier gebruik maken.

8-Daagse Tour

Dag 1
Na aankomst te Palumeu breng je per korjaal een bezoek aan het mooie Palawa eiland. Op de terugweg doe je het Indiaanse dorp Palumeu aan en krijg je een goede indruk van het dorpsleven. In de avonduren krijg je meer informatie over je tocht naar het Kasikasimagebergte.

Dag 2
Vandaag reis je per korjaal, in 3 tot 7 uur (afhankelijk van de waterstand) af naar het kamp Kamakabari alwaar je tezamen met je mede-reizigers het hangmatkamp inricht alvorens je gaat zwemmen, je rug laat masseren door het water in de stroomversnelling of gaat vissen.

Dag 3
De enerverende tocht naar het Ka­sikasima basiskamp vangt aan. Verschillende stroomversnellingen moeten worden getrotseerd waarbij de Trombakasula niet te bevaren is. Hier stap je uit en stapt stroomopwaarts weer in om door de bootsmannen naar het basiskamp te worden gebracht alwaar je laat in de middag arriveert.

Dag 4
Vandaag staat alles in het teken van de intensieve beklimming. Heb je de granieten rots beklommen, dan wordt je beloond met een adembenemend uitzicht over het “dak” van de jungle. Na de minstens zo avontuurlijke afdaling keer je terug naar het basiskamp.

Dag 5
In de ochtend vertrek je voor een flinke wandeling naar de Kodebakuwatervallen waar je kunt genieten van het waterspektakel. Na terugkomst kun je de dag verder naar eigen wens invullen.

Dag 6
Nadat het kamp is afgebroken, wordt aangevangen met de terugreis naar Palumeu waar je in de namiddag zult arriveren.

Dag 7
Deze dag is naar eigen wens in te delen.

Dag 8
Na een rondleiding door het dorp is het na de lunch tijd om terug te keren naar Paramaribo.

5-Daagse Tour

Gelijk aan de 8-daagse tour, zonder de activiteiten die bij de 8-daagse tour op de vijfde en zevende dag worden ondernomen.

7 dagen per week bereikbaar
Wist je dat we 7 dagen per week voor je klaarstaan? Onze Book & Go Travel Shop aan de van Sommelsdijckstraat 1 is van maandag t/m zondag geopend. Dus loop gerust langs als je de Kasikasimatour of welke andere tour dan ook maar wilt boeken. Uiteraard kun je er ook terecht voor vragen en/of opmerkingen.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Kasikasima