General

Meerdaagse Tour: 6 dagen Wonotobo Watervallen

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Temidden van het prachtige, ongerepte Amazone gebied, alleen bewoond door traditionele Trio-Indianen, bevindt zich Suriname’s grootste watervallencomplex: de Wonotobo watervallen. Dit indrukwekkende gebied bestaat alleen al in de breedte van de rivier uit een bijzondere verzameling van in hoogte en kracht verschillende watervallen zoals o.a de Blue Crane waterval, de Hollanderval, de Frenchman waterval en de 3 km lange Wonotobo watervallen. Hier is het waar avontuurlijke natuurliefhebbers een onvergetelijke tijd zullen beleven die hen nog lang bij zal blijven!

Duur
6 dagen

Inclusief
Transfers, 5 nachten verblijf, alle maaltijden, water, koffie, thee en siroop (de laatst nacht wordt in een hotel in Nw Nickerie doorgebracht).

Vervoer
Het eerste traject wordt per bus afgelegd. De verdere expeditie wordt afwisselend per korjaal en deels te voet afgelegd.

Verblijf
Tijdens de expeditie overnacht u in tenten die op schitterende locaties nabij de rivier, enerverende stroomversnellingen en imposante watervallen worden opgezet. De laatste nacht verblijft u in het Residence Inn Nickerie in Nw Nickerie.

Programma 6-daagse tour

Gedurende deze tour maakt u een vaartocht over de machtige Corantijn rivier, brengt u een bezoek aan de indianendorpen Oreala in Guyana en Apoera in Suriname, doorkruist u grote stroomversnellingen zoals de Cow Falls en de Wanakabra Falls, maakt u prachtige boswandelingen, verkent u het indrukwekkende Wonotobo watervallen complex en is er daarnaast ook nog tijd over om heerlijk te ontspannen, te zwemmen en / of te hengelen in deze schitterende omgeving.

Het reisprogramma ziet er als volgt uit:
Dag 1: Vroeg vertrek naar Nickerie per bus achtereenvolgens per boot naar Cow Falls alwaar u overnacht
Dag 2: Aankomst Wonotobo
Dag 3 en 4: Wonotobo
Dag 5: Terugvaart naar Nickerie alwaar u overnacht
Dag 6: Terugreis Nickerie – Paramaribo

Highlights
 • Verkennen van indrukwekkende Wonotobo watervallen complex
 • Doorkruisen van grote, krachtige stroomversnellingen
 • Bezoek aan Indianendorpen
 • Prachtige boswandelingen
 • Overnachting in tenten op de mooiste locaties van het Amazone regenwoud
7 dagen per week bereikbaar
Wist je dat we 7 dagen per week voor je klaarstaan? Onze Book & Go Travel Shop aan de van Sommelsdijckstraat 1 is van maandag t/m zondag geopend. Dus loop gerust langs als je de Paradise Isltnd tour of welke andere tour dan ook maar wilt boeken. Uiteraard kun je er ook terecht voor vragen en/of opmerkingen.

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

 • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
 • Vlotte doorgang bij de douane
 • Speciale bagage service
 • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
 • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
 • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Wonotobo Watervallen