General

DAGELIJKS VERTREK
8-Daagse Rondreis Indrukken van Suriname

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Dag 1: Aankomst

Aankomst op de J.A. Pengel luchthaven ( Zanderij ) van Suriname. Bustransport naar uw hotel in Paramaribo. U verblijft in Eco Torarica.

Dag 2: City & Shopping Tour

Vandaag staat er een City & Shopping tour op het programma per Tuk Tuk en geniet u van al het moois dat Paramaribo u te bieden heeft. U maakt kennis met de rijke geschiedenis van de ‘Wooden City’ de stad die door UNESCO op de Werelderfgoedlijst is geplaatst. Tijdens deze uitgebreide City & Shopping tour brengt u onder ander een bezoek aan Fort Zeelandia, De Centrale Markt, de goud juweliers, de bekende Moskee en de Synagoge, de Kathedraal, en het Onafhankelijkheidsplein en u kunt shoppen in de populaire Hermitage Mall. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 3 – 5: Anaula Nature Resort

Dag 3
U rijdt per minibus in ca. 3 uur naar Atjoni.Hier stapt u over op een korjaal welke u in ca. een uur naar het Anaula Nature Resort brengt, v.v. Het Anaula Nature Resort beschikt over een 16-tal vrijstaande lodges die alle een prachtig uitzicht bieden op de rivier. Deze lodges bieden accommodatie voor 2 tot 5 personen per lodge en beschikken over hemel bedden met klamboe, comfortabel meubilair, badkamer met douche (koud water) en toilet en een veranda. Na aankomst heeft u de gelegenheid het resort te verkennen. Na het diner wordt door uw gids informatie verstrekt over de omgeving en uitleg gegeven over de Saramaccaanse cultuur. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch en diner.

Dag 4
Na het ontbijt vertrekt u per korjaal richting Nieuw Aurora. Tijdens de rondleiding door het dorp maakt u kennis met de unieke manier van leven van de lokale bevolking. Vanuit Nieuw Aurora gaat u te voet naar het dorp Gunsi waarbij u verschillende kostgrondjes van de lokale bewoners passeert. Na het diner (mits min. 8 deelnemers) kunt u genieten van een traditioneel en cultureel dansoptreden. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch en diner.

Dag 5
Deze ochtend kunt u geheel naar eigen wens invullen. Na de lunch komt uw verblijf ten einde en keert u terug naar Paramaribo. U overnacht in het Eco Torarica. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 6 – 7: Nickerie & Bigi Pan

Dag 6
Vandaag vertrekt u vanuit Paramaribo naar de gezellige hoofdstad van het district Nickerie; Nieuw Nickerie, alwaar u in de namiddag arriveert en u een bezoek brengt aan de nieuwe zeedijk van Nickerie met kans op een prachtige zonsondergang. Onderweg waant u zich door het uitgestrekte landschap en de prachtige rijstvelden afwisselend in Indonesië en Nederland.U maakt een stop in het historische plaatsje Groningen waar, zoals de naam al voorspelt, Nederlandse boeren ca. 150 jaar geleden voet aan wal zetten. Ook een bezoek aan Wageningen, ooit het bloeiende centrum van de rijstcultuur zal vandaag niet ontbreken. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch en diner.

Faciliteiten hotel in Nickerie
In het hotel bevindt zich een restaurant waar u kunt genieten van lokale en internationale gerechten. Hier wordt ’s ochtends ook het ontbijt geserveerd. Daarnaast is er een gezellige bar met terras. Uiteraard vindt u in de stad ook diverse kleine restaurantjes waar u heerlijk kunt eten.

Dag 7
Vandaag staat in het teken van het bezoek aan de grootste lagune van Suriname; natuurreservaat Bigi Pan. Varend per korjaal door kreken, mangrovebossen en moerasgebieden maakt u kennis met dit broed-eldorado voor meer dan 120 vogelsoorten. Rond 15:00 vangt de terugreis naar Paramaribo aan, waar u ongeveer 3 uur later arriveert. U overnacht in het Eco Torarica. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 8: Vertrek

Vandaag komt de reis helaas te einde. Wanneer u vandaag huiswaarts keert, wordt u in de middag opgehaald voor de transfer naar de luchthaven. Aankomst op Schiphol de volgende morgen. (ontbijt)

Inclusief
  • 8-Daagse rondreis zoals beschreven
  • Verblijf Paramaribo in Eco Torarica op basis van logies met ontbijt

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Paramaribo City


Paramaribo


Anaulu Nature Resort


Bigi Pan


Bigi Pan