General

DAGELIJKS VERTREK
9-Daagse Rondreis Highlights of Suriname Palumeu

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Dag 1: Aankomst

Aankomst op de J.A. Pengel luchthaven (Zanderij) van Suriname. Bustransport naar uw hotel in Paramaribo. U verblijft in een hotel naar keuze in Paramaribo, keuze uit Eco Resort Hotel of Krasnapolsky Hotel.

Dag 2: City & Shopping Tour

Vandaag staat er een City & Shopping tour op het programma per Tuk Tuk en geniet u van al het moois dat Paramaribo u te bieden heeft. U maakt kennis met de rijke geschiedenis van de ‘Wooden City’ de stad die door UNESCO op de Werelderfgoedlijst is geplaatst. Tijdens deze uitgebreide City & Shopping tour brengt u onder ander een bezoek aan Fort Zeelandia, De Centrale Markt, de goud juweliers, de bekende Moskee en de Synagoge, de Kathedraal, en het Onafhankelijkheidsplein en u kunt shoppen in de populaire Hermitage Mall. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 3 – 6: Palumeu

Jungle lodge Palumeu, gelegen dichtbij het inheemse dorp Palumeu, bevindt zich langs de Boven Tapanahony rivier, in het hart van het Amazone regenwoud.U zult gefascineerd zijn met dit gedeelte van het tropisch regenwoud, waarin brul apen en vogels het aanbreken van een nieuwe dag aankondigen, de indrukwekkende stroomversnellingen, unieke flora& fauna en de huidige levensstijl van de inheemse Trio en Wajana stammen. Deze tour is ideaal voor natuurliefhebbers die,voorzien van redelijk comfort, het tropisch regenwoud wensen te ervaren zoals de inheemsen dat al eeuwenlang doen.

Vervoer
Het transport naar Zorg & Hoop vliegveld v.v. is inclusief

Verblijf
De lodges, 2 onder 1 kap, zijn in traditionele stijl gebouwd met een veranda welke u een prachtig uitzicht op de rivier biedt. Iedere lodge beschikt over een slaapruimte met twee eenpersoonsbedden welke van een klamboe voorzien zijn, een eigen toilet en douche met koud stromend water.

Dag 3
Na aankomst op Palumeu wordt u mee genomen naar het mooie Palawa eiland voor een picknick lunch en een heerlijke duik in het koele rivierwater. In de namiddag bezoekt u het Indianendorp Palumeu alwaar u kennismaakt met de huidige leefwijze van deze aller oudste bewoners van het Amazonewoud. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.

Dag 4
Vandaag staat in het teken van de Potihill, een granieten heuvel die u gaat beklimmen. Na de nodige inspanning wordt u op de top beloond met een adembenemend uitzicht. Na terugkomst krijgt u in de namiddag de kans om pijl en boog te leren schieten. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.

Dag 5
In de ochtend vertrekt u per korjaalnaar de Mabuka watervallen voor een dag heerlijk relaxen. Voor de actievelingen is er een wan deling door de jungle. In de avonduren wordt u meegenomen voor een nachtelijke tocht over de rivier, om te genieten van de nachtelijke oerwoudgeluiden. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.

Dag 6
In de ochtend maakt u een uitgebreide dorpswandeling op Palumeu. Na de lunch vertrekt u weer naar Paramaribo per vliegtuig. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 7: Dag ter vrije besteding

Inbegrepen maaltijd voor deze dag: ontbijt.

Dag 8: Fietstour Plantage Peperpot

U gaat op de fiets richting Plantage Peperpot. Onderweg passeert u verschillende kleine arbeiderswoningen en plantages waar u soms veel apen en reuzenhagedissen te zien zijn, alvorens bij de oude koffie- en cacaoplantage Peperpot in het district Commewijne te arriveren. Nadat u de mogelijkheid heeft gehad het indrukwekkende terrein van de oude fabriek te bezichtigen fietst u na de lunch terug naar Paramaribo. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 9: Einde van de rondreis

Vandaag komt de reis helaas ten einde. U wordt in de middag opgehaald voor de transfer naar de luchthaven. Aankomst op Schiphol de volgende morgen. Inbegrepen maaltijd voor deze dag: ontbijt.

Inclusief
  • 9-Daagse rondreis zoals beschreven
  • Verblijf Paramaribo in Eco Resort Hotel of Krasnapolsky hotel (standard kamer) op basis van logies met ontbijt

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Paramaribo


Paramaribo City


Palumeu


Fietstocht Plantage Peperpot


Plantage Peperpot