General

DAGELIJKS VERTREK
15-Daagse Rondreis Genieten in Suriname

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Dag 1: Aankomst

Aankomst op de J.A. Pengel luchthaven ( Zanderij ) van Suriname. Bustransport naar uw hotel in Paramaribo. U verblijft in een hotel naar keuze in Paramaribo, keuze uit Eco Resort Hotel of Krasnapolsky Hotel.

Dag 2: City & Shopping Tour

Vandaag staat er een City & Shopping tour op het programma per Tuk Tuk en geniet u van al het moois dat Paramaribo u te bieden heeft. U maakt kennis met de rijke geschiedenis van de ‘Wooden City’ de stad die door UNESCO op de Werelderfgoedlijst is geplaatst. Tijdens deze uitgebreide City & Shopping tour brengt u onder ander een bezoek aan Fort Zeelandia, De Centrale Markt, de goud juweliers, de bekende Moskee en de Synagoge, de Kathedraal, en het Onafhankelijkheidsplein en u kunt shoppen in de populaire Hermitage Mall. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 3 – 5: Overbridge , Jodensavanna en Brownsberg

Dag 3
In de ochtend vertrekt u vanuit Paramaribo en brengt u allereerst een bezoek aan de vlinderboerderij alvorens kennis te maken met verscheidene oude ambachten zoals de traditionele houtsnijders en Indiaanse pottenbakkers. Veel kennis rijker reist u vervolgens af naar Overbridge waar u de rest van de dag geheel naar eigen wens in kunt vullen. U verblijft in comfortabele cabana’s op het Overbridge River Resort. De cabana’s zijn voorzien van airconditioning en beschikken over modern sanitair, stromend warm-koud water, een koelkast, een magnetron, een koffiezetapparaat, 2 bedden, een zitje en een prachtige veranda met uitzicht over de kreek, het woud en / of de Suriname rivier. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.

Dag 4
U vertrekt per boot naar Jodensavanna waar nog de ruïne van de oudste synagoge van het Amerikaanse continent te vinden is. Na de ochtend op deze historische voormalige Joodse nederzetting te hebben doorgebracht keert u tegen de middag terug naar Overbridge waar u de middag naar eigen wens kunt besteden. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.

Dag 5
Vandaag staat in het teken van Brownsberg. U brengt een bezoek aan een van de idyllische watervallen en geniet van een overweldigend uitzicht over het Brokopondo stuwmeer en het tropisch regenwoud. Aan het eind van de middag reist u moe maar voldaan af naar Paramaribo. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 6: Fietstour Plantage Peperpot

U gaat op de fiets richting Plantage Peperpot. Onderweg passeert u verschillende kleine arbeiderswoningen en plantagegebieden waar u soms veel apen en reuzenhagedissen te zien zijn, alvorens bij de oude koffie –en cacao plantage Peperpot in het district Commewijne te arriveren. Nadat u de mogelijkheid heeft gehad het indrukwekkende terrein van de oude fabriek te bezichtigen fietst u na de lunch terug naar Paramaribo. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 7 – 10: 4-Daagse Palumeu Tour

Jungle lodge Palumeu, gelegen dichtbij het inheemse dorp Palumeu, bevindt zich langs de Boven Tapanahony rivier, inhet hart van het Amazone regenwoud.U zult gefascineerd zijn met dit gedeelte van het tropisch regenwoud, waarin brul apenen vogels het aanbreken van een nieuwe dag aankondigen, de indrukwekkende stroomversnellingen, unieke flora& fauna en de huidige levensstijl van de inheemse Trio en Wajana stammen. Deze tour is ideaal voor natuurliefhebbers die,voorzien van redelijk comfort, het tropisch regenwoud wensen te ervaren zoals de inheemsen dat al eeuwenlang doen.

Vervoer
Het transport naar Zorg & Hoop vliegveld v.v. is inclusief.

Verblijf
De lodges, 2 onder 1 kap, zijn in traditionele stijl gebouwd met een veranda welke u een prachtig uitzicht op de rivier biedt. Iedere lodge beschikt over een slaapruimte met twee eenpersoonsbedden welke van een klamboe voorzien zijn, een eigen toilet en douche met koud stromend water.

Dag 7
Na aankomst op Palumeu per vliegtuig wordt u meegenomen naar het mooie Palawa eiland voor een picknick lunch en een heerlijke duik in het koele rivierwater. In de namiddag bezoekt u het Indianendorp Palumeu alwaar u kennismaakt met de huidige leefwijze van deze aller oudste bewoners van het Amazonewoud. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.

Dag 8
Vandaag staat in het teken van de Potihill, een granieten heuvel die u gaat beklimmen. Na de nodige inspanning wordt u op de top beloond met een adembenemend uitzicht. Na terugkomst krijgt u in de namiddag de kans om pijl en boog te leren schieten. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.

Dag 9
In de ochtend vertrekt u per korjaalnaar de Mabuka watervallen voor een dagheerlijk relaxen. Voor de actievelingen is er een wandeling door de jungle. In de avonduren wordt u meegenomen voor een nachtelijke tocht over de rivier, om te genieten van de nachtelijke oerwoudgeluiden. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.

Dag 10
In de ochtend maakt u een uitgebreide dorpswandeling. Na de lunch vertrekt u weer naar Paramaribo. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 11: Vrije dag voor eigen besteding

U overnacht in het Eco Resort Hotel of het Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijd voor deze dag: ontbijt.

Dag 12 – 13: 2-daagse Galibi tour

Dag 12
Vroeg in de morgen vertrekt u vanuit Paramaribo, via de oost-west verbinding, door de districten Commewijne een Marowijne, richting Albina alwaar u in de voormiddag arriveert. Vanaf hier zal de reis per boot worden voortgezet. Na ca. anderhalf uur varen bent u gearriveerd en staat er na de lunch een dorpswandeling op het programma waardoor u zodoende kennis maakt met de cultuur van de vriendelijke inheemse Caraïben stam. Na het avondeten* vaart u naar Babusanti, alwaar u, op een van de weinige plekken ter wereld, de reusachtige zeeschildpadden kunt aanschouwen die op het strand hun eieren komen leggen. Dit is een jaarlijks terugkerend fenomeen in het nestelseizoen dat van feb. t/m medio aug. loopt. Buiten het seizoen wordt het bezoek aan de zeeschildpadden vervangen door een culturele show. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.
*Tijd voor dit bezoek is afhankelijk van het tij

Dag 13
Na het ontbijt neemt de gids u mee voor een strandwandeling en is er de gelegenheid een verkwikkende duik te nemen in de rivier. Hierna maakt u, samen met de gids, een wandeling door het dorp Christiaan kondre. Op de terugweg naar Paramaribo maakt u een stop in Frans Guyana waar u (optioneel) nog een bezoek kunt brengen aan de oude gevangenis. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.

Dag 14: Commewijne rivercruise

De Commewijne rivier cruise is een cruise met een comfortabele overdekte houten tourboot met als hoogtepunten een bezoek aan Plantage Frederiksdorp, plantage Margrita en Fort Nieuw Amsterdam. Daarnaast kunt u ook dolfijnen spotten bij de monding van de Suriname rivier. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 15: Einde van de rondreis

Vandaag komt de reis helaas ten einde. U wordt in de middag opgehaald voor de transfer naar de luchthaven. Aankomst op Schiphol de volgende morgen. Inbegrepen maaltijd voor deze dag: ontbijt.

Including
  • 15-Daagse rondreis zoals beschreven
  • Verblijf Paramaribo in Eco Resort Hotel of Krasnapolsky hotel (standard kamer) op basis van logies met ontbijt

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Paramaribo


Paramaribo City


Fietstocht Plantage Peperpot


Plantage Peperpot


Overbridge


Jodensavanne


Brownsberg


Palumeu


Galibi


Galibi