General

DAGELIJKS VERTREK
15-Daagse Rondreis In Contact met Suriname

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Dag 1: Aankomst

Aankomst op de J.A. Pengel luchthaven ( Zanderij ) van Suriname. Bustransport naar uw hotel in Paramaribo. U verblijft in een hotel naar keuze in Paramaribo, keuze uit Eco Resort Hotel of Krasnapolsky Hotel.

Dag 2: City & Shopping Tour

Vandaag staat er een City & Shopping tour op het programma per Tuk Tuk en geniet u van al het moois dat Paramaribo u te bieden heeft. U maakt kennis met de rijke geschiedenis van de ‘Wooden City’ de stad die door UNESCO op de Werelderfgoedlijst is geplaatst. Tijdens deze uitgebreide City & Shopping tour brengt u onder ander een bezoek aan Fort Zeelandia, De Centrale Markt, de goud juweliers, de bekende Moskee en de Synagoge, de Kathedraal, en het Onafhankelijkheidsplein en u kunt shoppen in de populaire Hermitage Mall. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het  Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 3: Oude Ambachten & Caribo Beach

Bij de Oude ambachten tour bezoekt u de Marron hout snijwerkers en de inheemse potten bakkers waarbij u kennis maakt met deze eeuwenoude ambachten. Ook aanschouwt u de mooiste vlinders in de vlindertuin. Tot slot reist u af naar Caribo Beach, een schitterend rivierstrand aan de Suriname rivier, waar u even heerlijk kunt zwemmen en relaxen en daarmee alle indrukken van deze dag even rustig op u in kunt laten werken. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het  Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijd voor deze dag: ontbijt.

Dag 4: Fietstour Plantage Peperpot

U gaat op de fiets richting Plantage Peperpot. Onderweg passeert u verschillende kleine arbeiderswoningen en plantagegebieden waar u soms veel apen en reuzenhagedissen te zien zijn, alvorens bij de oude koffie –en cacao plantage Peperpot in het district Commewijne te arriveren. Nadat u de mogelijkheid heeft gehad het indrukwekkende terrein van de oude fabriek te bezichtigen fietst u na de lunch terug naar Paramaribo. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het  Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 5 – 6: Galibi

Dag 5
Vroeg in de morgen vertrekt u vanuit Paramaribo, via de oost-west verbinding, door de districten Commewijne en Marowijne, richting Albina alwaar u in de voormiddag arriveert. Vanaf hier zal de reis per boot worden voortgezet. Na ca. anderhalf uur varen bent u gearriveerd en staat er na de lunch een dorpswandeling op het programma waardoor u zodoende kennis maakt met de cultuur van de vriendelijke inheemse Caraïben stam. Na het avondeten* vaart u naar Babusanti, alwaar u, op een van de weinige plekken ter wereld, de reusachtige zeeschildpadden kunt aanschouwen die op het strand hun eieren komen leggen. Dit is een jaarlijks terug kerend fenomeen in het nestelseizoen dat van feb. t/m medio aug. loopt. Buiten het seizoen wordt het bezoek aan de zeeschildpadden vervangen door een culturele show. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.
*Tijd voor dit bezoek afhankelijk van het tijd

Dag 6
Na het ontbijt neemt de gids u mee voor een strandwandeling en is er de gelegenheid een verkwikkende duik te nemen in de rivier. Hierna maakt u, samen met de gids, een wandeling door het dorp Christiaan kondre. Op de terugweg naar Paramaribo maakt u een stop in Frans Guyana waar u (optioneel) nog een bezoek kunt brengen aan de oude gevangenis. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het  Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 7 en 8: Dagen voor vrije besteding

U overnacht in het Eco Resort Hotel of het  Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijd voor deze dag: ontbijt.

Dag 9: Brownsberg

Bij de tour naar het 8400 hectares tellende natuurpark Brownsberg maakt u in slechts in 1 dag kennis met een groot deel van het scala aan flora en fauna dat het Surinaamse regenwoud te bieden heeft. Wellicht onder luidkeels gebrul van de apen maakt u wandelingen naar idyllisch watervallen en bergstroompjes en geniet u van magnifieke uitzichten over het tropisch regenwoud en het Brokopondo stuwmeer. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het  Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 10 – 11: Nickerie & Bigi Pan

Dag 10
Vandaag vertrekt u vanuit Paramaribo naar de gezellige hoofdstad van het district Nickerie; Nieuw Nickerie, alwaar u in de namiddag arriveert en u een bezoek brengt aan de nieuwe zeedijk van Nickerie met kans op een prachtige zonsondergang. Onderweg waant u zich door het uitgestrekte landschap en de prachtige rijstvelden afwisselend in Indonesië en Nederland.U maakt een stop in het historische plaatsje Groningen waar, zoals de naam al voorspelt, Nederlandse boeren ca. 150 jaar geleden voet aan wal zetten. Ook een bezoek aan Wageningen, ooit het bloeiende centrum van de rijstcultuur zal vandaag niet ontbreken. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.

Dag 11
Vandaag staat in het teken van het bezoek aan de grootste lagune van Suriname; natuurreservaat Bigi Pan. Varend per korjaal door kreken, mangrovebossen en moerasgebieden maakt u kennis met dit broed-eldorado voor meer dan 120 vogelsoorten. Rond 15:00 vangt de terugreis naar Paramaribo aan, waar u ongeveer 3 uur later arriveert. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het  Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 12 – 14: Anaula Nature Resort

Dag 12
U rijdt per minibus in ca. 3 uur naar Atjoni.Hier stapt u over op een korjaal welke u in ca. een uur naar het Anaula Nature Resort brengt, v.v. Het Anaula Nature Resort beschikt over een 16-tal vrijstaande lodges die alle een prachtig uitzicht bieden op de rivier. Deze lodges bieden accommodatie voor 2 tot 5 personen per lodge en beschikken over hemel bedden met klamboe, comfortabel meubilair, badkamer met douche (koud water) en toilet en een veranda. Na aankomst heeft u de gelegenheid het resort te verkennen. Na het diner wordt door uw gids informatie verstrekt over de omgeving en uitleg gegeven over de Saramaccaanse cultuur. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.

Dag 13
De ochtend heeft u ter vrije besteding.Na de lunch maakt u een boswandeling.Na de boswandeling vaart u per korjaal naar een onbewoond eilandje met prachtig zandstrand waar u kunt relaxen, zwemmen en genieten van een heerlijk bruisbad. Na het diner gaat u per korjaal een spannend avontuur tegemoet, op zoek naar kaaimannen. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt, lunch en diner.

Dag 14
Op laatste dag van Anaula heeft u nog lunch voordat u per bus en boot vertrekt richting Paramaribo. In de namiddag arriveert u bij uw hotel in Paramaribo. U overnacht in het Eco Resort Hotel of het  Krasnapolsky Hotel. Inbegrepen maaltijden voor deze dag: ontbijt en lunch.

Dag 15: Einde van de rondreis

Vandaag komt de reis helaas ten einde. U wordt in de middag opgehaald voor de transfer naar de luchthaven. Aankomst op Schiphol de volgende morgen. Inbegrepen maaltijd voor deze dag: ontbijt.

Including
  • 15-Daagse rondreis zoals beschreven
  • Verblijf Paramaribo in Eco Resort Hotel of Krasnapolsky hotel (standard kamer) op basis van logies met ontbijt

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video

Paramaribo City


Paramaribo


Caribo Beach


Plantage Peperpot


Fietstocht Plantage Peperpot


Galibi


Galibi


Brownsberg


Bigi Pan


Bigi Pan


Anaulu Nature Resort