General

Nieuw Amsterdam Tour per luxe Tuk Tuk

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

District Commewijne staat bekend om haar vele plantages en ligt ten oosten van Paramaribo aan de overzijde van de Suriname Rivier. De oversteek naar Commewijne maakt u via de bekende Wijdenbosch brug, van waar u een prachtig uitzicht heeft op zowel Commewijne als Paramaribo. In Commewijne maakt u kennis met de historie, natuur en de gastvrije Javaanse inwoners van dit gebied.

U passeert de luxe woonwijk Palm Village en komt dan aan in Nieuw Amsterdam. Hier brengt u een bezoek aan het Openlucht museum Fort Nieuw Amsterdam: een van de oudste verdedigingswerken in Suriname.

Onderweg is er gelegenheid om verschillende stops te maken. Vanuit de Tuk Tuk kunt u genieten van de rijke natuur van district Commewijne.

Duur: 3,5 tot 4 uur
Inclusief: vervoer per Tuk Tuk, gids, entrée, drankje bij verschillende stops (non alcoholisch) en inzittende verzekering
Afstand: circa 25km
Route tour: oversteek naar Commewijne via de Wijdenbosch brug

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video