General

Plantage Peperpot Tour per luxe Tuk Tuk

Prijzen op aanvraag, nergens voordeliger!

Het District Commewijne staat bekend om haar grote aantallen plantages en ligt ten oosten van Paramaribo aan de overzijde van de Suriname Rivier. De oversteek naar Commewijne maken wij via de bekende Wijdenbosch Brug; vanaf deze brug heeft u een prachtig uitzicht op zowel Commewijne als Paramaribo.

De Peperpot Tour is een prachtige combinatie van historie, natuur en een ontmoeting met de bewoners van dit gebied: de Javanen. U passeert arbeiderswoningen en plantages en met wat geluk komt u vele diersoorten tegen, zoals onder andere apen, reuzenhagedissen en bijzondere vogels. Bij aankomst in Plantage Peperpot kunt u een kijkje nemen in de twee plantage-woningen, de Koffieloods uit 1808 en de koffie- en cacaofabriek, waar tot 1996 nog productie heeft plaatsgevonden.

Onderweg bestaat de mogelijkheid om verschillende stops te maken.

Duur: 3,5 tot 4 uur
Inclusief: vervoer per Tuk Tuk, gids, entrée, drankje bij verschillende stops (non alcoholisch) en inzittende verzekering
Afstand: circa 25km
Route tour: oversteek via de Wijdenbosch Brug

icon-vliegtuig   VLIEGTICKET NAAR SURINAME   iata_logo_rgb_2016-50x32px

Does Travel & Cadushi Tours is IATA erkend en heeft de beste vliegtarieven. Alles is mogelijk: van Amsterdam naar Paramaribo, van Amsterdam via Curaçao naar Paramaribo (vliegroute: Amsterdam/Curacao/Paramaribo/Amsterdam) of elke andere vliegroute die u wenst. Wij kunnen alle mogelijke vliegtickets voor u verzorgen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

VIP PACKAGE SURINAME
Prijzen op aanvraag

Inclusief:

  • VIP ontvangst bij aankomst op Zanderij
  • Vlotte doorgang bij de douane
  • Speciale bagage service
  • Relax in de lounge, onder het genot van een drankje en een snack
  • Privé transfer v.v. naar Paramaribo in een luxe auto
  • Ticket voor de VIP lounge (airport J.A.Pengel Zanderij) bij vertrek
LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Available departures

Unfortunately, no places are available on this tour at the moment

Video