Transfers Nederland – Amsterdam

Transfers per bus of per privé-auto

Als u op vakantie gaat of een zakenreis maakt, verzorgen wij niet alleen tickets, hotels, cruises en tours voor u, maar tevens uw transfers van en naar uw accommodatie of privé-adres. Vele reizigers onderschatten het voordeel hiervan, maar door het boeken van een transfer maakt u uw reis niet alleen compleet, maar tevens relaxt.

Als het vliegtuig eenmaal tot stilstand is gekomen, begint een andere soort hectiek: iedereen haalt zijn/haar handbagage uit de bagagerekken te en wil zo snel mogelijk het vliegtuig verlaten, tegelijkertijd moet u ook letten op uw eigen handbagage. Nadat u de douane bent gepasseerd, moet u uitzoeken op welke bagageband uw bagage binnenkomt en terwijl u op uw bagage wacht, moet u ook letten op uw persoonlijke bezittingen. Wanneer u uw bagage eenmaal van de band heeft gehaald, worden tot overmaat van ramp misschien ook nog uw koffers opengemaakt door de douane.

Na al deze stress verlaat u de aankomsthal en belandt u meestal in de drukte van alle aankomende passagiers; hier moet u nu op zoek naar een taxi. Door het grote aantal aankomende passagiers zijn er helaas vaak niet voldoende taxi’s beschikbaar en als het echt even tegen zit, moet u heel lang wachten op een taxi en indien u s’nachts aankomt kan het voorkomen dat er helemaal geen taxi’s beschikbaar zijn.

Does Travel & Cadushi Tours biedt door haar wereldwijde netwerk overal ter wereld Airport Transfers aan. Of u nu in Beijing, New York, Delhi, Sydney, Rio de Janeiro, Parijs, Miami of in Suriname arriveert, onze vertegenwoordigers zullen u verwelkomen met een naambord met uw naam erop, waarna zij u begeleiden naar de bus voor het vervoer naar uw hotel of privé-adres.

Naast de transfers per bus bieden wij ook privé-transfers aan in privé-auto’s. Bij aankomst wordt u niet alleen opgehaald, maar wordt u ook geholpen met uw koffers. Wel zo makkelijk! De chauffeur rijdt u in een privé-auto naar de plaats van bestemming. Tijdens de rit heeft u alle tijd voor een telefoontje of om uw berichten te checken op uw uw tablet of telefoon of om gewoon een krant lezen. Wanneer u gebruik maakt van onze airport transfers service bent u bij uw terugreis ook ervan verzekerd dat u op tijd op de airport aanwezig zult zijn voor uw terugreis.

Airport Transfers Amsterdam

Op aanvraag, afhankelijk van de bestemming.

Available dates

Select your rental dates using the calendar below to rent this car.

Today
Selected
Available
Unavailable