Transfers Venezuela – Caracas

Transfers per bus of per privé-auto

Als u op vakantie gaat of een zakenreis maakt, verzorgen wij niet alleen tickets, hotels, cruises en tours voor u, maar tevens uw transfers van en naar uw accommodatie of privé-adres. Vele reizigers onderschatten het voordeel hiervan, maar door het boeken van een transfer maakt u uw reis niet alleen compleet, maar tevens relaxt.

Als het vliegtuig eenmaal tot stilstand is gekomen, begint een andere soort hectiek: iedereen haalt zijn/haar handbagage uit de bagagerekken te en wil zo snel mogelijk het vliegtuig verlaten, tegelijkertijd moet u ook letten op uw eigen handbagage. Nadat u de douane bent gepasseerd, moet u uitzoeken op welke bagageband uw bagage binnenkomt en terwijl u op uw bagage wacht, moet u ook letten op uw persoonlijke bezittingen. Wanneer u uw bagage eenmaal van de band heeft gehaald, worden tot overmaat van ramp misschien ook nog uw koffers opengemaakt door de douane.

Na al deze stress verlaat u de aankomsthal en belandt u meestal in de drukte van alle aankomende passagiers; hier moet u nu op zoek naar een taxi. Door het grote aantal aankomende passagiers zijn er helaas vaak niet voldoende taxi’s beschikbaar en als het echt even tegen zit, moet u heel lang wachten op een taxi en indien u s’nachts aankomt kan het voorkomen dat er helemaal geen taxi’s beschikbaar zijn.

Does Travel & Cadushi Tours biedt door haar wereldwijde netwerk overal ter wereld Airport Transfers aan. Of u nu in Beijing, New York, Delhi, Sydney, Rio de Janeiro, Parijs, Miami of in Suriname arriveert, onze vertegenwoordigers zullen u verwelkomen met een naambord met uw naam erop, waarna zij u begeleiden naar de bus voor het vervoer naar uw hotel of privé-adres.

Naast de transfers per bus bieden wij ook privé-transfers aan in privé-auto’s. Bij aankomst wordt u niet alleen opgehaald, maar wordt u ook geholpen met uw koffers. Wel zo makkelijk! De chauffeur rijdt u in een privé-auto naar de plaats van bestemming. Tijdens de rit heeft u alle tijd voor een telefoontje of om uw berichten te checken op uw uw tablet of telefoon of om gewoon een krant lezen. Wanneer u gebruik maakt van onze airport transfers service bent u bij uw terugreis ook ervan verzekerd dat u op tijd op de airport aanwezig zult zijn voor uw terugreis.

Airport Transfers Caracas

icoon-transfer-bus-100x100pxPer bus
Enkele rit transfer airport/hotel v.a. USD 38 per persoon
Retour transfers airport/hotel v.a. USD 75 per persoon

Available dates

Select your rental dates using the calendar below to rent this car.

Today
Selected
Available
Unavailable