Oprichting VSB Travel Club

VSB logo Samenwerking Vereniging Surinaams Bedrijfsleven
Does Travel & Cadushi Tours heeft zich, net als vele andere bedrijven en organisaties, aangesloten bij de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven oftewel VSB. Maar daar is het niet bij gebleven. Does Travel & Cadushi Tours is een unieke samenwerking aangegaan met het bestuur van de VSB en daar is de oprichting van de VSB Travel Club uit voortgevloeid. Alle leden van de VSB zijn automatisch lid van de Travel Club.

Voordelen VSB Travel Club
Als je lid bent van de VSB Travel Club betekent dit dat je voordelig op reis kunt met je bedrijf of organisatie. Het maakt niet uit of het om een kleine of een grote groep gaat. Je kunt profiteren van kortingen op vliegtickets, hotels, cruises, autohuur, maar ook gewoon op tours in Suriname.

Specialist incentive reizen
Wil je je medewerkers belonen voor hun goede prestatie of wil je ze beter leren kennen? Wat dacht je dan van een incentivereis? Laat je incentivereis op professionele wijze organiseren door Does Travel & Cadushi Tours. Door middel van zo’n incentivereis voelen medewerkers zich niet alleen gewaardeerd, maar leren ze elkaar ook beter kennen. Bij Does Travel & Cadushi Tours heb je oneindig veel mogelijkheden als het gaat om het organiseren van een incentivereis. Mocht je hier meer over willen weten, dan kun je altijd contact met ons opnemen.